IP: *.wist.com.pl 30.08.08, 22:00
byalm w tunezji hotel medi sea jesli cos chcecie wiedziec to smiało ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Martuskaa Re: medi sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 22:05
      Jak ogólne wrażenia? Co możesz doradzić ludziom, którzy się tam
      wybierają??? Masz jakieś uwagi co do tego hotelu??? A może zalety???
      Pozdrawiam
      • Gość: karola.koepc@vp Re: medi sea IP: *.wist.com.pl 30.08.08, 22:17
        więc tak hm powiem tak :)ogolnie wrazenia to spoko jedzenie dobre napoje za darmo obsługa bardzo miła ;)jeśli jedziesz z facetem to nawet sie nie przyczepia ale jak same dziewczyny to od razu cos zagaduja puszczaja oczka itp. sprzataczki sprzatały super :) na plaży sa za darmo leżaki więc radze przed śniadaniem szybciutko dac recznik na leżak i masz zajęty :) plaża trochę wąska ale da sie przezyc ja jechałam do tunisu taksowka i taksowkarze bardzo namolni nas na przyklad podwiózł do tunisu i czekal na nas tam 4 godz xD bardzo polecam wielbłądy z panem aldo.. troche drogie bo 25 dinarow za 1.5 godzinki ale naprawde warto szczegolnie wieczorem.. zachod slonca.. cudo :) baseny tez fajne:) zawsze zostawiałąm sprzataczce na łózku jednego dinarka tak zeby miala :) w środy w hotelu obok odbywa sie targ bardzo fajnie targowac sie targowac i targowac jak odchodzisz spuszczają maxymalnie. nie radze ufac rezydentce kasi.. taka niby fajna ale w prawie kazdej sprawie nas oszukała mowiła ze wielbłądy 8 dinarow okazało sie ze 25 i tak wiele rzeczy np. chciałysmy sobie kupic alkohol i chciałysmy jakis sklep to nam podała champion a tam ani ml alkoholu nie bylo i 20 dinarow na marne :/ alkohol w carefurze aha i jak gdzies jedziecie to nie pytac sie rezydentki tlyko taksowkarza oni wiedza duzo lepiej :) no i tyle :)
    • Gość: Rosanna Re: medi sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 22:10
      I jak? Zadowolona?
      Podziel się wrażeniami.

My wróciliśmy tydzień temu i poza recepcjonistą (który bez łapówki nie da
      pokoju) i beznadziejną, ciągle się obijającą i kłamiącą rezydentką Kasią
      wszystko było super.
      Aha, jeśli zemsta faraona nie dopadła Cię tam to weź szybko profilaktycznie
      jakieś lekarstwa bo mnie dopadła dopiero po powrocie.
      • Gość: Rosanna Re: medi sea IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.08, 22:15
        Aha, jeśli znacie język niemiecki to w razie jakiś problemów gadajcie z Aldo
        (jest to pracownik hotelu organizujący m.in. przejażdżkę na wielbłądach i rejs
        statkiem pirackim).
        Niesamowicie miła i życzliwa osoba posługująca się DOSKONALE językiem niemieckim.
        Z resztą wszyscy (z wyjątkiem tego jednego cwaniaka z recepcji) są tam niezwykle
        mili tylko zazwyczaj są problemy z dogadaniem się w języku innym niż arabski czy
        francuski.
        • Gość: karola kopec Re: medi sea IP: *.wist.com.pl 30.08.08, 22:20
          wiesz co rosana ja wrocilam 22 i nadal mam problemy z załądkiem ;/ chyba wiem taki w recepcji dosyc straszy cwaniaczek siedzial po prostu poracha..;/ ja sie bez wiekszych problemow dogadałm z nimi po ang :) ale najwazniejsze jest dobre nastawienie :)
        • Gość: karola kopec Re: medi sea IP: *.wist.com.pl 30.08.08, 22:23
          a co do rezydentki katarzyny to po prostu brak słów! we wszystkim mozliwym nas okłamała!! nie radze jej ufac na prawde
          • Gość: karola kopec Re: medi sea IP: *.wist.com.pl 30.08.08, 22:29
            ktos chce cos wiedziec to na gg 7797219 :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka