anmaja76 19.09.08, 19:23 Chetnie odpowiem na pytania - pozdrawiam polish group:))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zojka17 Re: wrocilam z Golf Residence:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.08, 17:55 Witam. Wybieram się do GOLF RESIDENCE 08.10.2008.Nie wiem jaki to hotel. Proszę o troszkę podpowiedzi. Zojka Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: wrocilam z Golf Residence:))) 07.10.08, 15:24 Hotel jest duzy, ponad 250 pokoi. Nie dajcie sie zakwaterowac na poziomie -1 (minus) - okna sa na wysokosci chodnika i lubia tam zagladac karaluchy ( znajomi z jednym walczyli). JA mialam pokoj na pietrze - pokoj spoko, czysty, codziennie sprzatany. Wyposazenie nie jest luksusowe, jesli tego sie spodziewasz to sie zawiedziesz. Kazdy pokoj ma balkon. W pokoju jest TV. SAm chotel bardzo fajny, rozne ciekawe animacje. Codziennie aqua aerobic, pilka wodna. Wieczorami karaoke, koncerty na zywo, dyskoteki. Swietny basen, ogrod. Lezaki za free, 1 dinar za materac. Jedzenie pyszne, dosc zroznicowane w formie szwedzkiego stolu. Mozna wnosic swoje napoje, nikt tego nie sprawdza. Milego pobytu zycze, ja chetnie jeszcze raz bym tam pojechala. Polecam, hotel jest bardzo fajny. Polecam jednak publiczna plaze bo ta hotelowa jest nieciekawa. Na hotelowa zawiezie Cie bryczka, na publiczna dojdziesz piechota. Odpowiedz Link Zgłoś
szabla00-live Re: wrocilam z Golf Residence:))) 07.10.08, 20:21 Witam, jutro wylatuje z Krakowa do tego Hotelu z Oasis Tours a Ty z jakim biurem tam byłaś? Proszę o porady co powinnam zabrać (niezbędnego)?? dodam,że wybieram sie po raz 1-szy do Tunezji Z góry dziękuje za wszystkie pomocne porady Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: wrocilam z Golf Residence:))) 08.10.08, 08:09 Ja tez bylam z Oasis, zero zastrzezen do tego biura. Co powinnas zabrac - przede wszsytkim to dobry humor i nastawienie. Ja z takim pojechalam i wszsytko mi sie podobalo bez wyjatku a wielu malkontentow slyszalam w autobusie i pozniej w samolocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: wrocilam z Golf Residence:))) IP: *.autocom.pl 11.10.08, 15:12 poszukajcie dobrze,na tym forum jest już sporo opini o Golf, o Oasis a także praktyczne rady cos zabrać do Tunezji Odpowiedz Link Zgłoś