Gość: bella IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.09, 15:31 Witam czy w samlotach lecacych do Tunezji jest posilek w cenie biletu,bo w Egipcie mielismy w cenie dlatego pytam,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baska Re: Catering w samolocie IP: *.ols.vectranet.pl 07.01.09, 16:47 W biegle wakacje 2-krotnie lecialam do tunezji i ani razu nie bylo kateringu w cenie biletu.Takie jest moje doswiadczenie moze ktos lecial innymi liniami w ktorych serwowali posilki za free.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aamma Re: Catering w samolocie IP: *.chello.pl 07.01.09, 17:02 Ja leciałam do Monastiru 25 12 i wracałam 01 01 09 liniami NOUVELAIR i był tam catering(w cenie biletu). Na stronie tych linii możesz sprawdzić czy na Twój lot przewidziany jest catering.Znajomi lecieli w tym samym czasie Tnisair i też dostali posiłki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: d. Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.09, 11:04 to można sprawdzić w biurze podróży - my lecieliśmy z Oasisem liniami Karthago airways i mieliśmy skromny posiłek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Catering w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 19:13 Zależy od linii i od biura podróży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Catering w samolocie IP: *.chello.pl 09.01.09, 08:31 leciałem raz liniami Nouvelair z alfastar-nie było posiłku,innym razem tunisair ze scan holiday-posiłek był.wiec to zalezy jak biuro sie dogada z przewoźnikiem,powiem tyle,że leciala tunisair kobieta co ma mężą Tunezyjczyka i dzieci z nim i poinformowała,że linie tunisair mają zawsze posiłek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 09:43 Zgadza się, Tunisair to narodowy przewoźnik, jest w nim bezpłatny catering, nawet gdy leci jako czarter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 11:23 Dziekuje Wam bardzo wycieczke mam wykupiona do Bella Visty ale wlasnie nie wiem jaki bedzie przewoznik dzis spytam pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: Catering w samolocie 09.01.09, 12:11 przede wszystkim spytaj czy to biuro Wam wykupiło posiłek, bo to od nich zależy Odpowiedz Link Zgłoś
anetta70 Re: Catering w samolocie 09.01.09, 17:33 To nie zależy od biura tylko od linii. Przecież jednym samolotem lecą klienci różnych biur podróży i nigdy nie jest tak, że jedni dostają posiłek a inni nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: Catering w samolocie 09.01.09, 19:54 jak biuro zapłaci to linia da posiłek, to nie instytucja charytatywna...i tak są dobierane czartery, że tym samym lotem lecą biura, które posiłku nie wykupiły...zresztą przed lotem obsługa samolotu informuje radośnie o tym, że to nie oni poskąpili, tylko biuro zapewniło nam wycieczkę po najniższych możliwych kosztach :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hako Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 10:48 Jeśli jest to Tunisair to posiłek jest zawsze. Tak robią narodowi przewoźnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marylka Re: Catering w samolocie IP: *.chello.pl 12.01.09, 15:50 Jest to tunisair! już potwierdzone po diabła powtarzacie te same zdania:)i posiłek też jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hela Re: Catering w samolocie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.09, 19:32 Hej, to po co się wtrącasz i powtarzasz to samo?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bella Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 20:07 Dowiedzialam sie,ze lece liniami Tunis Airlines wiec pewnie catering bedzie,jeszcze raz dziekuje :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Catering w samolocie IP: *.chelmnet.pl 11.01.09, 08:19 Zgadza się, leciałam 2 razy TUNISAIR i był posiłek. Nawet smaczny. Odpowiedz Link Zgłoś
eve-11 Re: Catering w samolocie 11.01.09, 13:58 Czy lecisz ze Scanem? Sama zastanawiałam się jakimi liniami lata Scan do Tunezji? My lecimy do Selimy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.09, 20:38 Tak ze Scanem,lecimy do Bella Visty w Monstirze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elektryk Re: Catering w samolocie IP: *.sta.asta-net.com.pl 12.01.09, 19:41 Weź kanapki tylko dobrze zapakuj w podręczny bo na bezcłowym bardzo drogo a jak je później wykryją to znów obciach.Co zrobisz jak nie będzie cateringu no w najgorszym wypadku obrazisz się na obsługę,ale wysiąść nie możesz.Jak Cię nie stać na posiłek w barze/restauracji przed lotem to najlepiej nie wyjeżdżaj,bo taki wyjazd kosztuje nawet jeśli ma się Ultra All. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.09, 21:24 Puknij sie w glowke,bo widac ze nie za dobrze z toba Elektryk!!! Ciebie to napewno nie stac na kanapki,a juz tymbardziej na wyjazd do Tunezji!!! Wiec nie wlaz na to forum,a tymbardziej nie odpowiadaj jak nie masz nic madrego do napisania!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elektryk Re: Catering w samolocie IP: *.sta.asta-net.com.pl 13.01.09, 17:25 Po co te nerwy ja stwierdzam fakty.Ha,ha 2 godz.lotu+przejazd do hotelu i głodna jak cholera.Polak to jednak potrafi,nic nie wydać a udawać,że coś widział.Najlepiej wstawić po powrocie zdjęcia na NK,że niby z Sahary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bella Re: Catering w samolocie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 15:27 Pewnie mowisz to z wlasnego doswiadczenia i sam tak robisz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes406 Re: Catering w samolocie 09.03.09, 00:24 Gość portalu: Elektryk napisał(a): > Po co te nerwy ja stwierdzam fakty.Ha,ha 2 godz.lotu+przejazd do > hotelu i głodna jak cholera.Polak to jednak potrafi,nic nie wydać a > udawać,że coś widział.Najlepiej wstawić po powrocie zdjęcia na NK,że > niby z Sahary. ciebie chyba prąd zdrowo pokopał....... Odpowiedz Link Zgłoś
aloa87 Re: Catering w samolocie 18.01.09, 19:54 Fajny tekst tyle hałasu o jakiś zimny makaron polany oliwką i kawałek ryby !!! Posiłek zależy od linii lotniczych a nie jak ww odpowiedz pisali ,że linie zbierają tych co jedzą jednym samolotem i tych co nie drugim co za idiotyczna wypowiedź hahaha Posiłek różni się jedynie czasem jakim lecisz jak lot jest krótki to ryba i makaron, jak długi posiłków jest więcej i czymś się różni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomas Re: Catering w samolocie IP: *.chello.pl 19.01.09, 09:03 jakim czasem podróży się różni posiłek??? jeszcze mi się nie zdażyło by była ryba w czsie krótkim 3 godzinnym lecąc do Tunezji,nie pisz bzdur! w zależnośći o jakiej porze lecisz jest albo posiłek odpowiadający śniadaniu albo obiadowi czy kolacji,bułeczki na śniadanie,masełko,ser,wędlina lub dżem,słodki rogalki czy coś podobnego,a na obiad czy kolację również pieczywo,ale i też ciepłe danie jak np ziemniaki,mięsko jakieś,fasolka zielona itp.jakiś owoc. Odpowiedz Link Zgłoś
taja11 Re: Catering w samolocie 09.03.09, 11:31 Kurcze-jeszcze się leczę z grypy jelitowej(kto miał to wie o czym mówię) -jeszcze dieta a w czwartek wyjazd na objazdówkę po Tunezji-a wy piszecie o zimnym makaronie z oliwą w samolocie.Myślałam o paru bułkach z masłem na drogę żeby jakoś przepękać czwartek a tu szykuje mi się niezły obciach w związku z tym-przecież na czole nie będę miała napisane że jestem na diecie.No nic-podwójne tabletki i zaciskam zęby:-):-):-) Odpowiedz Link Zgłoś