maly-kielce 14.04.09, 17:38 hey jak w temacie! Jaki tam może być wstęp i jak się dostać z Susy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anges Re: Friguia Zoo 14.04.09, 17:50 Witam! Z Sousse możesz sie dostać taksówką, Tuc-Tuc'kiem lub kolejką po ulicy. To Zoo jest w Port el Kantaoui. CZas jazdy 10 - 15 min. I chyba koszt to okolo 2-2,5 Dinara. ( piszę chyba bo nie pamiętam dokładnie) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
maly-kielce Re: Friguia Zoo 14.04.09, 18:03 ale to jest to zoo z lampartami, lwami, pieskami preriowymy?? Bo słyszałem ze jedno jest tylko z kurami, krulikami, owcami a ja chce to większe. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: Friguia Zoo IP: *.pr1-nat.espol.com.pl 14.04.09, 21:15 Zoo w Port el Kantaoui to malutki park - to nie jest Friguia Zoo. Friguia Zoo mieści się niedaleko miejscowości Enfidia. Ja tam nie byłem i nie wiem jakie sa ceny - ale wiem że tam jest ten park, który określany jest tez jako safarii park. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Friguia Zoo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.09, 07:48 friguia zoo mieści sie 15 minut drogi od Hammamet, jest duże, zadbane, są pokazy z fokami i bardzo dużo zwierząt. Czas spokojnego zwiedzania to okolo 4-5 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafikwet Re: Friguia Zoo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.09, 22:53 W tamtym roku płaciłem chyba 6dt od osoby. napewno mniej niz 10 dt kosztował wstęp. Z susy nie ma za tanaio jak sie dostac najlpeiej sie dokgadac z kierowca luaż to cie podzuci ja w tamtym roku placilem 10dt od osoby ale napewno dalo sie jeszcze taniej. Odpowiedz Link Zgłoś