mamairenki 26.05.09, 14:27 Czy w hotelu Djerba Sun jest naprawdę tak fatalnie? Szukajac opini w internecie przeważają negatywne opisy hotelu. Czy ktoś ma o nim dobre zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: DANA Re: Zła opinia Djerba Sun?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.09, 22:12 Witam byłam w tym hotelu w 2004r i też czytałam złe opinie o kotach chodzących po stołach i jakieś inne bzdury.Było dobrze , wróciłam zadowolona a jakie były pyszne torty.Głowa do góry i będzie ok.Bardzo ładna jest plaża .Pozdrawiam i życzę udanego pobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek1222 Re: Zła opinia Djerba Sun?! IP: *.wzw13-2.osiedle.com 15.07.09, 18:38 Wrociłem z tego hotelu porazka klimatyzacja w jadalni na 14 dni pobytu była sprawna trzy dni.Codzienne ranne wstawanie aby zająć leżaki przy basenie snack bar tylko posiłki po rezerwacji w recepcji przy kolacji i obiedzie jadalnia stoły brudne Odpowiedz Link Zgłoś
jahsmina Re: Zła opinia Djerba Sun?! 05.10.09, 20:19 właśnie wróciliśmy z wypoczynku w tym hotelu i jesteśmy z niego, Tunezji oraz całych wakacji bardzo zadowoleni. Hotel w porządku, jedzenie ok, sprzątanie bez zarzutów ( wręcz przeciwnie ) obsługa bardzo miła i życzliwa, baseny jak najbardziej ok, plaża bliziutko. Polecam jak najbardziej, a niezadowolonym polecam najlepiej nigdzie nie wyjeżdżać, zostać z pilotem przed telewizorem i w swoim domku biadolić!Byliśmy z 4 letnią dziewuszką i jej płacz przed odjazdem mówił sam za siebie. Polecam 2 dniową wycieczkę na Saharę i zwiedzanie samemy Djerby taksówkami - dla nas egzotyka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teklia72 Re: Zła opinia Djerba Sun?! IP: *.zgora.dialog.net.pl 06.10.09, 10:28 Byliśmy w tym hotelu w lipcu 2009, ogólnie ok jedynie wygląd stołówki mi się niepodobał posiłki wolałam jeść na powietrzu. Według mnie 3 gwiazdki to maks. Odpowiedz Link Zgłoś