Gość: gaja Re: Dlugie spodnie brać?? IP: *.sileman.net.pl 17.06.09, 21:07 ja biorę nawet kilka tyle tylko że bardzo cienkie len itp. w jeansach polece .... Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Dlugie spodnie brać?? 18.06.09, 03:56 zalezy kiedy lecisz? ale jedna pare to mus brac chocby nawet do kolacji,czasem nie wypada a nawet nie wpuszczaja do restauracji hotelowej bez stosownego ubioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobra Re: Dlugie spodnie brać?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.09, 08:37 Zgadzam się z przedmówcą. Miałem wziete jedne długie spodnie tylko do kolacji (oczywiście codziennie nie było przymusu w nich przebywania). A tak to cały czas w krótkich.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eni Re: Dlugie spodnie brać?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.09, 10:32 Ja chodziłam cały czas w krótkich spodenkach, nie miałam żadnych długich. I dobrze, bo wcale nie były mi one potrzebne. W Tunezji byłam w maju. Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: Dlugie spodnie brać?? 18.06.09, 14:51 NIe brac o ile w dzien wylotu bedzie cieplo....TAm nie beda na pewno potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Dlugie spodnie brać?? 18.06.09, 15:10 radze wziasc ze wzgledu na kolacje w hotelu,ak sie trafia namolni to nie wpuszcza i bedziesz szukal na miescie by jakies kupic a po za tym jakos trzeba wygladac,bo potem nas do ruskich porownuja,ze lazimy w gaciach po hotelu na kolacje. Odpowiedz Link Zgłoś
anmaja76 Re: Dlugie spodnie brać?? 18.06.09, 15:29 Nie przesadzaj. Zalezy do jakiego hotelu sie jedzie. W zadnym , w ktorym bylam nie bylo takiego wymogu. Bez przesady przeciez tam sie jedzie na wakacje. Odpowiedz Link Zgłoś
gladi3 Re: Dlugie spodnie brać?? 18.06.09, 15:52 ostatnim razy jak bylem w hammamet siec hoteli iberostar gdy szedlem w krotkich spodenkach to mnie nie wpuscili na kolacje,wkurzylem sie ale co bylo robic,wrocilem do pokoju i zalozylem dlugie,biore to z doswiadczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eni Re: Dlugie spodnie brać?? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.06.09, 16:04 To chyba mówicie o 5* hotelach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AgA Re: Dlugie spodnie brać?? IP: *.chello.pl 18.06.09, 23:58 Wróciłam tydzień temu - Hotel Marhaba Club w Sousse. Długich spodni nie założyłam wcale, jest tak ciepło nawet wieczorami. Hotel 4* - przed "stołówką" napisane żeby mieć "odpowiedni" strój - ludzie różnych narodowości byli tam w przeróżnych ubraniachach, ja raz byłam nawet w chuście na biodrach (prosto z plaży) i nikt mi nie zwrócił uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś