Dodaj do ulubionych

sahara z eximem

IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 16:17
Czy ktoś byl z Eximem na wycieczce - Sahara- ile kosztuje i z
jakiego biura Exim korzysta? Ogólnie jak wrażenia?
Z góry dzięki za info.
Obserwuj wątek
    • Gość: kkk68 Re: sahara z eximem IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 16:53
      Nikt nie byl?
      • Gość: czarnyh Re: sahara z eximem IP: *.xdsl.centertel.pl 21.06.09, 17:56
        widocznie ci co byli...nie wrócili
        • burza38 Re: sahara z eximem 21.06.09, 19:46
          Wróciłam w piątek z rejonu Sousse
          byłam z Eximem. Ponieważ byłam na wyjeździe 7 dniowym Saharę zostawiłam na
          przyszły rok. Wycieczka ta kosztuje z Eximu 207 DT i w tej cenie jest zawarte
          wszystko, czyli zwiedzanie po drodze, przejazd na wielbłądach, przejazd jeppami.
          Rozmawiałam z osobami, które były na tej wyprawie i wszyscy byli niesamowicie
          zadowoleni. Co do ceny, to nie zwracaj uwagi na to, że np. z Vivy kosztuje ona
          160 DT ponieważ dziewczyny opowiadały, że musiały dopłacać za wielbłądy i jeepy
          więc wyszło na 207 DT.
          • Gość: kkk68 Re: sahara z eximem IP: *.icpnet.pl 21.06.09, 20:12
            A Sahel voyage ma za 175DT, ale trzeba płacić za wielbłądy 17DT i
            dodatkowo płatne są napoje przy posiłkach.To chyba na to samo
            wyjdzie...Nie wiem na jakie biuro się zdecydować...
            • burza38 Re: sahara z eximem 21.06.09, 20:27
              Musisz sama podjąć decyzję, tych biur jest zazwyczaj kilka w każdym hotelu,
              jeżeli jednak zależy Ci na wszystkich atrakcjach, czyli i tak będziesz musiała
              dopłacić, to chyba mieć lepiej od razu wszystko załatwione niż za czymś tam
              biegać. Najlepiej zorientuj się już na miejscu w hotelu w którym będziesz, po
              prostu popytaj ludzi którzy korzystali z tej wycieczki i wtedy przemyśl co
              najbardziej dobre dla Ciebie. Grupa z mojego turnusu była bardzo zadowolona z
              hotelu w którym nocowali, opowiadali, że to super hotel i jedzenie było pyszne.
              Ale to już chyba zależy gdzie się trafi, choć w/g sama Sahara jest już taką
              atrakcją, że cała reszta ma już małe znaczenie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka