Dodaj do ulubionych

Chico z El busten

06.07.09, 20:57
wlasnie wrocilam z el bousten w hammamecie .poznalam tam chico rico. Co wiecie na jego temat
Obserwuj wątek
    • maggiepol Re: Chico z El busten 06.07.09, 21:19
      ja go nazywam wibratorek.zgadnij dlaczego:)
    • aniolekk9201 Re: Chico z El busten 06.07.09, 21:31
      Znam go, bardzo miły animator, zawsze uśmiechnięty i wogóle :) lubi pożartować :) jak byłam w okresie 28.06-11.06.09 r. kręcił z taką blondynką chyba :)
      • fajnadziolcha Re: Chico z El busten 06.07.09, 21:47
        ooooooooo czyli ma dziewczyne ? kurcze przystojniak z niego ,,,łał
        • aniolekk9201 Re: Chico z El busten 07.07.09, 10:14
          Hmm... trudno powiedzieć czy to jego dziewczyna :P
          • aniolekk9201 Re: Chico z El busten 07.07.09, 10:16
            a co do tego przystojniaka to prawda, jednak najbardziej podoba mi sie jego uśmiech hehe :)
            • fajnadziolcha Re: Chico z El busten 07.07.09, 10:41
              no własnie usmiech ma cudowny,jak ja bylam to nie zauwazylam zeby z
              kims krecil,czyli moze wolny ten chico rico , albo moze jednak nie
              wibratorek, chociaz pewnie wszyscy oni to wibratorki - dziewczyny co
              wy na to? piszcie co myslicie i co wiecie o naszych animatorach
              • fajnadziolcha Re: Chico z El busten 08.07.09, 10:12
                ale nabrałyście wody w usta . naprawde nic o nich nie wiecie.
                może jakies info na temat Hajkela ? chociaz on nie w moim typie. no
                to moze cos o Midu . chyba najwiekszym babirzem jest Kimo , a moze
                sie myle
              • fajnadziolcha Re: Chico z El busten 08.07.09, 10:13
                kobietki piszmy tu co wiemy albo jako przestroge albo zachete co do
                animatorow
                • maggiepol Re: Chico z El busten 08.07.09, 11:53
                  wszyscy są babiarzami.to dla nich furtka do lepszego świata.część z nich już
                  była żonata no ale jednak powrócili:( i dalej poszukują szczęścia .każdy z nich
                  ma stalą dziewczynę i nadzieje na lepsze życie.
                  ale i tak dalej wyrywają laski.a dlaczego odpowiedz sobie sama
                  • maggiepol Re: Chico z El busten 08.07.09, 12:05
                    zadurzonych dziewczyn i tak nie przekonają żadne słowa jak coś konkretnego cię
                    interesuje to pisz na pocztę
                  • obiektywnyx Re: Chico z El busten 29.09.09, 20:11
                    Ja ci powiem dlaczego - bo sa latwe.
                    • gabi.sia Re: Chico z El busten 29.09.09, 20:21
                      OJOJ, cóż za zaszczycik nas spotkal.Znów Pan Zlotousty na
                      forum.Facet, przecież to nie trzeba byc Freudem,żeby po pierwszym
                      zdaniu się zorientować,ze Cię rzucila.Poszukaj jakiejś pomocy- forum
                      nie będzie antidotum na Twoje problemy.
    • maggiepol Re: Chico z El busten 08.07.09, 13:49
      aniolku na forach publicznych nie podaje sie jakichś dokładnych danych ,poza tym
      ze głupoty gadasz dziewczyno.wiec zastanów sie na drugi raz jak będziesz coś
      pisała to sprawdź może informacje zanim komuś narobisz kłopotu.mido nie ma
      żadnej zony tym bardziej dzieci i najprawdopodobniej nie będzie miał.
      • aniolekk9201 Re: Chico z El busten 08.07.09, 16:15
        Pisze tylko to czego dowiedziałam się akurat od niego, jeżeli on kłamał to już nie moja wina! Dziewczyna chce jakieś info o nim to napisałam czego sie dowiedziałam, niby po co miałabym zmyślać?! pff...
        • maggiepol Re: Chico z El busten 08.07.09, 17:18

• aniolekk9201 Re: Chico z El busten 09.07.09, 11:24
            Do maggiepol: Każda, nawet najmniejsza informacja na temat kogoś jest osobista więc wogóle po co to forum?? Hmm?? Nie rozumiem dlaczego od razu wyjeżdżasz na mnie i twierdzisz, że pisze głupoty! To tak poza tym...
    • fajnadziolcha Re: Chico z El busten 08.07.09, 16:29
      aniolku widze ze masz super info na temat animatorow, napisz cos wiecej o Chico
      rico ,prosze .
      • katusha07 Re: Chico z El busten 15.09.09, 14:13
        Привет всем! Могу рассказать о Чико, но только по-русски. Если интересно -
        готова поделиться
        • ref9a Re: Chico z El busten 15.09.09, 15:00
          tłumacze : Witam wszystkich! ja moge porozmawiać o Chico jeśli
          któraś z was jest zainteresowana ale niestety tylko po rosyjsku... :)
          • fajnadziolcha Re: Chico z El busten 16.09.09, 14:24
            czy mogłabyś przetłumaczyć ,jesli pojawi sie jakas informacja po rosyjsku. Dziekuję
        • fajnadziolcha Re: Chico z El busten 16.09.09, 14:23
          Napisz mi co o nim wiesz. Czy ma jakąś dziewczynę . Czy moze co dwa tygodnie inna.
          • maggiepol Re: Chico z El busten 16.09.09, 17:09
            ma stala narzeczona niemke nathalie albo cos w tym stylu,poza tym nie pracuje
            juz w bousten od polowy sierpnia jak i cala reszta,a wyrywa wszystko co sie rusza
      • katusha07 Re: Chico z El busten 27.09.09, 16:02
        Я искала информацию о Чико на русских форумах, но он какой-то непопулярный
        оказался :) Но раз он со мной по-польски разговаривал, то решила и здесь
        посмотреть. Я с ним в мае познакомилась. Интересный, стильный парень с
        обворожительной улыбкой... Ни с кем из туристок не заигрывал особо. На мой
        вопрос: не гей ли он, он сказал: я покажажу, какой Чико Гей! Не отвертеться было )))
    • lolo1234-busten Re: Chico z El busten 09.07.10, 18:04
      mam prosbe tez własnie wróciłam z wakacji w tym hotelu,był tam taki wysoki
      kelner obsługujący stoliki miedzy basenami-pod telebimem,kto był ten wie o jakie
      miejsce chodzi-prosze moze ktos wie cos wiecej o nim...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka