Gość: mała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.09, 14:17 czy ktoś wybiera się do tego hotelu? My lecimy 6 sierpnia.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Hotel Mercure Diar El Andalous IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.09, 17:04 witam. rowniez zastanawiam sie nad hotelem. a z jakim biurem podrozy lecisz 6 sierpnia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Hotel Mercure Diar El Andalous IP: *.aster.pl 24.08.09, 16:36 witam, moze ktos wrócil z tego hotelu w ostatnim czasie? Jak wygląda położenie hotelu?? Łatwo się dostać np. do Susse czy Hammametu na własna rekę?? Jakie wycieczki są oferowane? Czy warto kupić je w hotelu czy lepiej gdzies indziej? Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Hotel Mercure Diar El Andalous 24.08.09, 21:32 forum.gazeta.pl/forum/w,21193,99176686,99176686,Mercure_Dier_El_Andaluos_moja_opinia_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: Hotel Mercure Diar El Andalous IP: *.aster.pl 25.08.09, 18:37 oj nie dobrze nie dobrze.... Mam nadzieje ze nie bedzie tak źle jak pisalas. Na holidaycheck ma same pozytywne opinie.... Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Hotel Mercure Diar El Andalous 25.08.09, 21:44 no no:) też się tym sugerowałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbania Re: Hotel Mercure Diar El Andalous IP: 212.160.251.* 30.11.09, 15:04 Witam ! Nie przejujcie się opinią jakiegos idioty ktory leczy kompleksy swoje kosztem hotelu :) Ja bylem z wezyrem i nie narzekam, polozony w bardzo fajnym miejscu do portu 20 min na piechote, port bardzo fajny :) Polecam wybrac sie do sousse najlepiej autobusem (najtaniej) chyba ze taryfa pelno ich wszedzie. Plaza ok czysta nie ma co narzekac Co do 5 to troche przesada ale wszytko jest w porzadku, jedzenie ok tylko monotone na szczescie jest tego duzo. Jezeli chodzi o wycieczki fakultatywne polecam rozejrzc sie mozna znalesc taniej niz rezydentka proponuje z Wezyra Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
azjab Re: Hotel Mercure Diar El Andalous 28.06.10, 21:14 kolega być może lubi takie klimaty, więc czuł się ja w domu:) Odpowiedz Link Zgłoś