gabi.sia 06.09.09, 23:48 znalazlam podobna stronę o naszych Tunezyjczykach(a tam informacje o moim znajomym).Jest to jednak strona w j.rosyjskim.Jak wlącza się translator na takim forum?Adres dla zainteresowanych:kunstkamera.net Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
evka2011 Re: podobne strony 07.09.09, 12:11 wklej mi linka z wątkiem który cię interesuje- przełumaczę ci wszyściutko - podaj dokładny link, lub imię i hotel to ci wszystkie wpisy znajdę na kunstkamerze Odpowiedz Link Zgłoś
evka2011 Re: podobne strony 07.09.09, 12:30 swoją drogą bardzo ciekawa stronka ;)))) Rosjanki piszą, że każdy z animatorów, barmanów, kelnerów ma po 30 do 50 mp3 po rosyjsku i zawsze jak widzą Rosjankę puszczają im te piosenki no i po poczytaniu kilku wątków już wiem, że cały czas wysyłają im kasę nawet pisza po ile i na co ;))))))A inne piszą, czemu tak mało, że to wstyd wysłać np 100 dolców. Ze się poniżyła taka jedna, dlatego jej habibi milczy, bo go obraziła taką kwotą. Jak ktoś chce - zawsze mu przełumaczę co tam pisza wschodnie krasawice Odpowiedz Link Zgłoś
gabi.sia Re: podobne strony 07.09.09, 20:28 Witam.Niewiele tego i starawe informacje, ale zawsze coś...Z góry dziękuję za pomoc. kunstkamera.net/topic28635.html Odpowiedz Link Zgłoś
gabi.sia Re: podobne strony 07.09.09, 20:41 kunstkamera.net/topic32476.html I jeszcze jeden namiar,chociaż w tym przypadku to juz zupelnie nic nie rozumiem i nawet nie wiem czy chodzi o wlaściwego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
evka2011 Re: podobne strony 08.09.09, 16:41 kunstkamera.net/topic28635.html: cześć wam, czy ktoś z was zna Sabera? Pracuje na plaży w Susie. Opowiedzcie coś o nim. Please!!!!!!! Co, nikt go nie zna???? oto jego fotka foto.mail.ru/mail/mariaaaphhd/1 ) Nie,to nie on, mój Sabir jest inny ) Ja w październiku kręciłam z jakimś Saberem , pracował w Bel Azur, ale mówił, że mieszka w Susie. W styczniu skonczy 20 lat. ) TU o Susę pytają, a Bel Azur jest w Hammamecie. I jako kto on tam pracował? drugi link:) kunstkamera.net/topic32476.html Sabir Naheb, pracował w Susie Tem facet nie ma konkretnego zajęcia. Prawdopodobnie kiedyś był kelnerem w hotelu, a czym się teraz zajmuje, tego nie wiem. Urodził się w Kairuanie. Dzisiaj, 21.02. chcę mu złożyć życzenia z okazji urodzin. Wysłałam sms, ale nie mam jeszcze powiadomienia, że dostał tego sms-a. Jeżeli ktokolwiek cokolwiek wie i ma kontakty z nim, przekażcie mu po prostu pozdrowienia z Moskwy. Wszystko to już po prostu przeszłość. Po prostu nakręciło się. ) wątek usunięto ) Szkoda ciebie Phoenix, spotykają cię same rozczarowania w życiu, jakichbyś nie przeglądał wątków, wszędzie Ty jesteś i wszyscy cię rzucili, zostawili- 50% Arabów ludności Hurghady? czy może całego Egiptu? ) Tak, to jest habibi z Tunezji Nadchodzi ramadan- nikomu wiec nie dam! ) No no! już i w Tunezji zdążyła - Co za kobieta, to nie Kobieta- to po prostu karabin maszynowy ) Coś nie pasują twoje wpisy do siebie- to w końcu żal ci mnie czy uważasz mnie za Karabin maszynowy? P.S. Jeśli moje życie prywatne jest takie interesujące- stwórz nowy wątek, z przyjemnością odpowiem. Na wszelki wypadek o Sabirze- on bardzo chciał wyjechać do Rosji.... ) Tak, Phoenix, opowiedz coś jeszcze o Tunezji i o sobie :) )O sobie osobiście piszcie na priva, tutaj zabrania tego regulamin forum P.S. Święto (urodziny?) minęło ..... Fotografię usunęłam. pozostałe wpisy na jej temat i nic o Sabirze Odpowiedz Link Zgłoś
gabi.sia Re: podobne strony 08.09.09, 18:01 Evka, dzięki za tlumaczenie.Niestety,nie wpadlam na trop:) "mojego podrywacza".W razie potrzeby, slużę tlumaczeniem z j.francuskiego.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
evka2011 Re: podobne strony 09.09.09, 09:48 no problem:) zawsze służę pomocą Swoją droga niezła ta Phoenix ;P;P;P Odpowiedz Link Zgłoś
emocjonalka Re: podobne strony 07.09.09, 22:49 witam, ja uzywam czasem tej strony i polecam: forum.tunisia.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
aga-300 Re: podobne strony 10.09.09, 11:05 czesc dziewczyny pomocy juz kilka razy probuje sie zarejestrowac na tej rosyjskiej stronie no i nie moge juz mnie szlak trafia;( helllppp Odpowiedz Link Zgłoś
evka2011 Re: podobne strony 10.09.09, 12:38 ja sie zalogowałam - podaj kontakt na priva założe ci albo udostepnie mój to sobie pogadasz :) ja załozyłam z czystej ciekawości co by sprawdzić , ale mam zero odpowiedzi, to mogę Ci pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
aga-300 Re: podobne strony 12.09.09, 09:34 eva juz napisalam do ciebie na priva ale nie udaje mi sie tam zalogowac ahhh dziewczyny a na tej stronce oni sie oglaszaja czy po prostu dziewuchy pisza na ich teamt? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi.sia Re: podobne strony 12.09.09, 09:52 Cześć.Na tej stronie Rosjanki piszą na temat Tunezejczyków.W jednej z poprzednich wiadomośći evka przetlumaczyla część takiej rozmowy:)w naglówkach podają zazwyczaj imię swojego "ukochanego":)Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kindziaxdd Re: podobne strony 13.09.09, 09:17 Witam, chciałabym sprawdzic 2 menów z hotelu Bella Vista w Monastirze, Majkiego, który jeszcze tam pracuje oraz Ayouba, który był tam tylko przez miesiąc, a obecnie pracuje jako taksówkarz, tylko nie wiem czy w tym hotelu. Pomożecie? Odpowiedz Link Zgłoś
evka2011 Re: podobne strony 15.09.09, 16:22 do kindzi ;) Nie ma nic na temat Majkiego ani Ayouba - zero info. Na temat samego hotelu Bella Vista - również zero. Może tam Rosjanki nie dotarły, nie wiem, czy sprzedają ten hotel im, ale naprawde zero. Zresztą, jak juz wejdziecie w "rozdział" Tunezja, na samym dole jest miejsce na wyszukanie - wklejam gdzie z jakimi słowami i można wpisywac po łacinie nazwę hotelu i szukać. Na prawie samiutkim dole z lewej strony Найти: wpisać imię, hotel, kliknąć na Перейти Chyba wszystko jasne Ps. Jak znacie angielski możecie pisac też, a do stworzenia nowego wątku nie trzeba się logować, tylko do odpowiedzi Chyba pomogłam trochę Odpowiedz Link Zgłoś
aga-300 Re: podobne strony 14.09.09, 20:49 czesc dziewczyny i co pomozecie mi sie tam jakos zarejestrowac? plisss bo juz mnie szlak trafia;( Odpowiedz Link Zgłoś
evka2011 Re: podobne strony 15.09.09, 12:51 odwiedź pocztę założyłam ci konto -witaj katka2008 -reszta szczegółów na poczcie priva nie bęe tu wszystkim podawać twego hasła hihihihihi acha, najpierw ci katko2008 założyłam polską pocztę do potwierdzenia maila z kunstkamery Odpowiedz Link Zgłoś
evka2011 Re: podobne strony 15.09.09, 12:53 już cię potwierdziłam na kunst... miłych rozmów Ps. Zmień sobie haśło na polską pocztę, dziś mam mało czasu, jutro wejdę i napisze ci jak edytowac hasło na kunst....cobyś tylko ty je znała (mnie ono od niczego ) Odpowiedz Link Zgłoś