Dodaj do ulubionych

Prawda o mezczyznach

IP: *.virnxx6.adsl.tele.dk 26.03.02, 11:47
Mezczyzni sa nieuczciwi, zadni wladzy, przebiegli, aroganccy, szowinisci,
wykorzystujacy, i sa zrodlem wszelkich nieszczesc na duza skale na tej ziemi..
o oprocz tego jedyna rzecz co umia to sie chwalic i wywyzszac nad innymi.. i to
we wszystkich kulturach. Chyba mezczyzna to najwiekszy blad natury!
Obserwuj wątek
    • Gość: mis Re: Prawda o mezczyznach IP: 212.160.117.* 26.03.02, 15:47
      Naprawde tacy sa? To straszne! A ja tak lubie facetow...
      • Gość: ktoś Re: Prawda o mezczyznach IP: *.zetonet.pl 27.03.02, 11:51
        a ja za nimi nie przepadam...to świnie.........
        • Gość: matrek Re: Prawda o mezczyznach IP: *.pw.edu.pl 06.05.02, 17:08
          szowinistyczne ! szowinistyczne świnie !
    • amor_latino Re: Prawda o mezczyznach 27.03.02, 16:36
      siostro zz,

jak trafnie ujelas zwyrodniala nature samcow. wiadomo, ze wszystkie chlopy to
      swinie, ktore taplaja sie w chlewie alkoholu i rozpusty. czas zemsty nadchodzi,
      siostry. ostrzmy juz skalpele, ktorymi kiedys wytniemy im to zrodlo naszych
      nieszczesc. precz z testosteronem!!!!
      am
      • piter_1978 Re: Prawda o mezczyznach 28.05.02, 03:18
        mąż Cię wycyckał na rozwodzie? powodem rozstania była pochwica?:)))
    • Gość: xsenia ale do przyjemności się nadają :o) IP: *.bydgoska.krakow.pl 28.03.02, 19:30
      nawet baaarrdzooo
    • Gość: Bozena Re: Prawda o mezczyznach IP: *.ewave.at 28.03.02, 19:36
      znam jednego porzadnego i super.Wyjatek potwierdza regule.A i ten mysli o
      zmianie plci na nasza.
      • Gość: xsenia Re: Prawda o mezczyznach IP: *.bydgoska.krakow.pl 29.03.02, 15:32
        Gość portalu: Bozena napisał(a):

> znam jednego porzadnego i super.Wyjatek potwierdza regule.A i ten mysli o
        > zmianie plci na nasza.
        Ty mu na te zmiane nie zezwalaj, bo straci swoje zasadnicze zastosowanie....:-)

• amor_latino Re: Prawda o mezczyznach 03.04.02, 12:21
          jak mozesz siostro xsenia... strach nawet pomyslec o korzysciach zwiazanych z
          zastosowaniem samca do wiadomych celow. przeciez im wlasnie o to chodzi.
          wykorzystuja nasza naturalna potrzebe zachowania gatunku do czerpania
          przyjemnosci swoich swinskich praktyk seksualnych, w wiekszosci zreszta opartych
          na seksualnym wyzysku a nie prokreacji. a fe!
          am

Gość portalu: xsenia napisał(a):

> Gość portalu: Bozena napisał(a):
          >
          > > znam jednego porzadnego i super.Wyjatek potwierdza regule.A i ten mysli o
          > > zmianie plci na nasza.
          > Ty mu na te zmiane nie zezwalaj, bo straci swoje zasadnicze zastosowanie....:-)
          >

• Gość: xseniu koleżanka am sobie żartuje.... IP: *.bydgoska.krakow.pl 11.04.02, 14:08
            amor_latino napisał(a):

> jak mozesz siostro xsenia... strach nawet pomyslec o korzysciach zwiazanych z
            > zastosowaniem samca do wiadomych celow. przeciez im wlasnie o to chodzi.
            > wykorzystuja nasza naturalna potrzebe zachowania gatunku

ja nie mam potrzeby zachowania gatunku

do czerpania
            > przyjemnosci swoich swinskich praktyk seksualnych,

za to "świńskich praktyk" jak najbardziej...

w wiekszosci zreszta opartyc
            > h
            > na seksualnym wyzysku a nie prokreacji.

ten wyzysk to niby koszt zakupu prezerwatyw?

a fe!
            > am
            >
            > Gość portalu: xsenia napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Bozena napisał(a):
            > >
            > > > znam jednego porzadnego i super.Wyjatek potwierdza regule.A i ten mys
            > li o
            > > > zmianie plci na nasza.
            > > Ty mu na te zmiane nie zezwalaj, bo straci swoje zasadnicze zastosowanie..
            > ..:-)
            > >
            >

• Gość: matrek Kopernik też była kobietą ! IP: *.pw.edu.pl 06.05.02, 17:09
        • Gość: muniek liga broni, liga radzi liga nigdy was nie zdradzi IP: *.com.pl 07.05.02, 09:26
    • Gość: grogreg Re: Prawda o mezczyznach IP: 212.160.165.* 03.04.02, 14:34
      Caly ja.
    • Gość: Milla Re: Prawda o mezczyznach IP: 194.200.250.* 15.04.02, 09:54
      Gość portalu: zz napisał(a):

> Mezczyzni sa nieuczciwi, zadni wladzy, przebiegli, aroganccy, szowinisci,
      > wykorzystujacy, i sa zrodlem wszelkich nieszczesc na duza skale na tej ziemi..
      >
      > o oprocz tego jedyna rzecz co umia to sie chwalic i wywyzszac nad innymi.. i to
      >
      > we wszystkich kulturach. Chyba mezczyzna to najwiekszy blad natury!

Cała prawda. Nic dodać nic ująć.

Rzesze sfrustrowanych seksualnie facetów pod płaszczykiem takiej czy innej
      ideologii bądź religii rozpętują jedno zarzewie wojny za drugim.

Z braku dostępnych kobiet (patrz kraje muzułmańskie) przydałby im się jakiś
      wynalazek skutecznie odciągający spermę zalewającą im mózgi.

Dodam jeszcze że nie istnieje przyjaźń kobiety z facetem, chyba że ten facet
      jest gejem.

• Gość: ted Re: Prawda o mezczyznach IP: *.035-48-73746f21.cust.bredbandsbolaget.se 15.04.02, 11:41
        Gość portalu: Milla napisał(a):

> Gość portalu: zz napisał(a):
        >
        > > Mezczyzni sa nieuczciwi, zadni wladzy, przebiegli, aroganccy, szowinisci,
        > > wykorzystujacy, i sa zrodlem wszelkich nieszczesc na duza skale na tej zi
        > emi..
        > >
        > > o oprocz tego jedyna rzecz co umia to sie chwalic i wywyzszac nad innymi..
        > i to
        > >
        > > we wszystkich kulturach. Chyba mezczyzna to najwiekszy blad natury!
        >
        > Cała prawda. Nic dodać nic ująć.
        >
        > Rzesze sfrustrowanych seksualnie facetów pod płaszczykiem takiej czy innej
        > ideologii bądź religii rozpętują jedno zarzewie wojny za drugim.
        >
        > Z braku dostępnych kobiet (patrz kraje muzułmańskie) przydałby im się jakiś
        > wynalazek skutecznie odciągający spermę zalewającą im mózgi.
        >
        > Dodam jeszcze że nie istnieje przyjaźń kobiety z facetem, chyba że ten facet
        > jest gejem.
        >

He he, to mi przypomina Lenina. Tylko mezczyzn wymienic na kulakow i
        kapitalistow. Albo Himmlera, tylko mezczyzn wymienic na Zydow i pare innych grup
        podludzi. Tak prosze trzymac a bedzie na pewno superasnie.
        Ale, drogie Panie, pomyslcie tez o pewnych naszych dobrych stronach.
        Przeczytajcie sobie statystyke osob uratowanych na Titanicu. Duzo kobiet i malo
        mezczyzn. Bylo paru facetow co sie pchalo do lodzi ratunkowych razem z kobietami
        i dziecmi ale potem spotkal wielu z nich totalny towarzyski ostracyzm w ich
        krajach. Czy jak feministki juz przejma wladze to beda takimi dzentel(wo)menami w
        podobnych sytuacjach? Raczej watpie, wnaszac z tonu powyzszych postow.

• Gość: Su Re: Prawda o mezczyznach IP: *.siemens.de / 149.246.71.* 27.04.02, 10:40
        Gość portalu: Milla napisał(a):

> Gość portalu: zz napisał(a):
        >
        > >
        >
        >
        > Dodam jeszcze że nie istnieje przyjaźń kobiety z facetem, chyba że ten facet
        > jest gejem.
        >
        Tu Milla masz racje, jestem rowniez tego zdania, ale co w tym zlego?? Natura nas
        tak stworzyla, abysmy sie kochali i sexualnie uzupelniali i niech kobiety nie
        beda taaaakie pokrzywdzone z powodu sexu, to nie boli.
        Pozdrawiam, Su

• Gość: ja Re: Prawda o mezczyznach IP: *.sympatico.ca 24.04.02, 20:38
      Jestesmy tacy na jakich nas matki, czyli WY, wychowaly. Kobiety sa rownie
      wstretne, tepe, nieuczciwe jak mezczyzni.
    • Gość: t Re: Prawda o mezczyznach IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.02, 21:58

> wykorzystujacy, i sa zrodlem wszelkich nieszczesc na duza skale na tej ziemi..
      >
      > o oprocz tego jedyna rzecz co umia to sie chwalic i wywyzszac nad innymi.. i to
      >

No to wiemy przynajmniej jakich mężczyzn spotykała dotąd zz!
    • Gość: matrek O Boże... IP: *.pw.edu.pl 06.05.02, 17:07
      A gdzieś tu padło pytanie, dlaczego mężczyźni śmieją się z feministek...
    • Gość: Maciej Właśnie takich mężczyz kobiety kochają najbardziej IP: *.ipz.edu.pl / 192.168.100.* 06.05.02, 17:26
      Seryjny morderca Guy Georges skazany w zeszłym roku na dożywotnie więzienie
      prowadzi w celi imponującą korespondencję, a także pisze książkę biograficzną.

39-letni przestępca skazany 5 kwietnia 2001 r. za zabójstwo siedmiu młodych
      kobiet, jest ze względów bezpieczeństwa odizolowany od swoich
      współwięźniów. "Ale nie jest odosobniony w sensie społecznym" - twierdzi jedna
      z dwóch adwokatek więźnia, pani Frédérique Pons. "W czasie procesu pewne osoby
      nawiązały z nim kontakt listowny, który trwa do dzisiaj" - wyjaśniła. "Pan
      Georges dostaje dużo listów. I odpowiada na nie" - zapewnia druga z obrończyń
      mordercy, pani Alex Ursulet, która sama odwiedziła skazanego kilkanaście razy w
      ciągu roku.

"Trzy lub cztery osoby od czasu rozprawy utrzymują z nim zażyłe kontakty. Są to
      w większości kobiety, które zrozumiały jego tragiczną osobowość" - wyjaśniła
      prawniczka, która skłoniła mordercę, aby przed ławą przysięgłych przyznał się
      publicznie do popełnionych czynów.

Niektóre z kobiet razem z listami wysyłają więźniowi znaczki pocztowe albo
      pieniądze, aby ułatwić mu odpowiedź. Korespondencję z Georges'em, prowadzą też
      jego adwokatki. Kilka dni temu pani Ursulet dostała od swego klienta list, w
      którym prosi ją o odwiedzenie go i przeczytanie książki biograficznej, którą
      właśnie kończy.

"Pisze bardzo dobrze, ma ładne pismo i umiejętność formułowania myśli" - uważa
      pani Pons. W więzieniu Georges uprawia też sport, słucha muzyki i bierze lekcje
      historii i geografii.

Według obu adwokatek Georges dobrze znosi zamknięcie. Seryjny morderca spędził
      19 lat w różnych zakładach karnych i więzieniach. "Radzi sobie z tym dobrze" -
      mówi pani Ursulet. "Jest w dość dobrej formie. Przywykł do życia więziennego,
      wie czym zająć czas".

Żródło: Onet.pl
      • Gość: tad jeśli taka jest prawda o mężczyznach to.... IP: *.krosno.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.02, 20:43
        ....co można powiedzieć, o kobietach? Przecież większość z nich "zadaje" się z
        mężczyznami z własnej woli! Czy istoty robiące coś takiego można określić jako
        rozumne?
        • piter_1978 @i@ 28.05.02, 03:27
          Naszczęście to mężczyźni mają predyspozycje przywódcze. Inaczej ogarnął by nas
          wszystkich chaos i głupota udających zdecydowanie, samodzielność i zaradność
          życiową feministek.
          Ciekawi mnie czy przypadkiem większość feministek nie pochodzi z rodzin
          patologicznych, albo same takie tworzyły. Niestety takie zdanie mam temat
          obłudnych, zaklinających rzeczywistość, "złych kobiet".
          • Gość: zula Re: @i@ IP: *.leased-02.binet.pl 28.05.02, 13:34
            piter_1978 napisał(a):

> Naszczęście to mężczyźni mają predyspozycje przywódcze. Inaczej ogarnął by nas
            > wszystkich chaos i głupota udających zdecydowanie, samodzielność i zaradność
            > życiową feministek.
            > Ciekawi mnie czy przypadkiem większość feministek nie pochodzi z rodzin
            > patologicznych, albo same takie tworzyły. Niestety takie zdanie mam temat
            > obłudnych, zaklinających rzeczywistość, "złych kobiet".

jasne, najlepiej do szuflady: patologia, "złe" kobiety, zaklinanie
            rzeczywistości. kurcze, chciałbyś być kobietą? w naszej kulturze "nikt nie rodzi
            się kobietą" bo ma przesrane. tak uważam. feministki to tylko mały procent
            kobiet, który dopuścił do siebie swiadomosć tej nędzy.
        • Gość: zula Re: jeśli taka jest prawda o mężczyznach to.... IP: *.leased-02.binet.pl 28.05.02, 13:39
          Gość portalu: tad napisał(a):

> ....co można powiedzieć, o kobietach? Przecież większość z nich "zadaje" się z
          > mężczyznami z własnej woli! Czy istoty robiące coś takiego można określić jak
          > o
          > rozumne?

niedawno zakumałam, że istotnie, kobiety z niewiadomych względów myślą, że skoro
          one z całą swoją miłością, dobrocią, całym sercem chcą kochać, przyjaźnić się
          itp, to druga strona też ma podobne zamiary. "Nic z tego, faceci wcale tak nie
          myślą" powiedział mój chłopak...
          • dr_no Re: jeśli taka jest prawda o mężczyznach to.... 29.05.02, 00:11
            no to teraz rozumiem dlaczego masz takie poglądy, bijesz go? stoisz nad nim z
            piwem w ręce, hełmie pruskim i smagasz go szpicrutą?
            jak masz problemy ze znaleziem prawdziwego mężczyzny to poszukaj
            sobie "chłopaka" z macicą między nogami
            • Gość: zula Re: jeśli taka jest prawda o mężczyznach to.... IP: *.leased-02.binet.pl 29.05.02, 08:31
              :-)))) nie, nie robię takich rzeczy, i jak teraz wyobrażam sobie, że robię, to
              kojarzą mi się najlepsze sceny z monty pythona:-)
              mój chłopak nie uważa, że feminizm to wymysł kilku pofikanych lesbijek, natomiast
              studiuje na politechnice i jak powszechnie wiadomo, większość studentów tam, to
              mężczyźni, a rozmawiający jakiś czas mężczyźni zwykle schodzą na temat
              kobiet...mądrości zasłyszane na wydziale elektroniki i informatyki:
              - to przecież normalne, że gdybyś miał okazję zerżnąć jakąś ładną dziewczynę, to
              na pewno skorzystał byś z okazji, i każdy facet by skorzystał
              - 3 edycja big brothera jest super, jest najlepsza, chciałbym być na miejscu kena
              - trzeba się pieprzyć z każdą, w każdej wolnej chwili, NO BO NIBY CO INNEGO MOŻNA
              ROBIĆ? (ten tekst mnie zwalił z nóg)

zauważ, doktorze no, patriarchat uderza przecież również w mężczyzn, wtedy, gdy
              są dziećmi, i nie zajmuje się nimi nikt prócz matki, bo ojciec jest zbyt zajęty
              itp itd
              • dr_no Re: jeśli taka jest prawda o mężczyznach to.... 29.05.02, 21:47
                Bardzo jaskrawy przykład (politechnika), każdy ma swoje potrzeby:))))
                a miejsce kobiet w tym wszystkim? proste prawo popytu i podaży ilustruje to
                dokładnie.
                Twój chłopak to nie wszyscy, może to nieprawdopodobne ale samce też mają
                uczucia tylko nie okazują ich tak jak kobiety (truizm ale na miejscu)
                Akurat u nas panowała komuna i przeszłość tego kontekstu należy brać nieco w
                nawias. Zresztą jest to lekkie stereotypizowanie...
                • Gość: zula to.... IP: *.leased-02.binet.pl 29.05.02, 23:18
                  nie nie, ja nie mówię, że faceci nie mają uczuć, znam wielu fajnych facetów, ale
                  kurcze po co te wszystkie gadki w stylu tych z politechniki?
                  a propos prawa popytu i podaży...no własnie...fajnych babek jest tak samo mało
                  jak fajnych facetów...
                  czy facetom podobają się łatwe kobiety? takie bez wymagań, bez zdania...zdane na
                  ich łaskę lub niełaskę...
                  smutne to wszystko
                  • dr_no Re: to.... 31.05.02, 00:00
                    no cóż... niektórzy lubią łatwe, nie trzeba się męczyć i można się podbudować,
                    i tak samo to wygląda ze strony kobiet, zainteresowanie ze strony mężczyzn,
                    dowartościowanie itp. itd. - jakoś mnie to nie przygnębia
                    napędza się koniunktura:))
              • Gość: Mizogin Re: jeśli taka jest prawda o mężczyznach to.... IP: 213.77.27.* 11.08.02, 09:56
                Gość portalu: zula napisał(a):

> mój chłopak studiuje na politechnice

No, jak ma się chłopaka "fachowca" z polibudy, to nie dziwota, że jest się
                mizoandryczną.
                Chcesz jeszcze bardziej zniechęcić się do facetów - wyślij go do wojska (szkoda
                że nie ma już kompanii karnych)!
                Swoją drogą, to ciekawe, co Cię w nim tak urzekło, że zdecydowałaś się z nim
                być? Tylko proszę, powstrzymaj się od adolescentnych wypowiedzi w stylu "miłość
                jest ślepa", albo "nie wiem jak to się stało, po prostu mnie uwiódł"...
                • Gość: zula Re: jeśli taka jest prawda o mężczyznach to.... IP: *.leased-02.binet.pl 11.08.02, 10:26
                  no, masz rację- wszycy studenci informatyki są jak kompania karna. o to własnie
                  chodziło. znalazłam sobie najgorszego, najbardziej brutalnego z nich. niszczy
                  setki klawiatur miesięcznie. rozbija monitory. rzuca myszkami przez okna na
                  wszystkie strony świata. dlatego z nim jestem. przecież wiesz mizoginku-
                  kobiety lubia mocnych mężczyzn, zwłaszcza gwałcicieli i seryjnych mordeców- a
                  takich trudno spotkać na ulicy. można ich za to spotkać wśród grafików
                  komputerowych, informatyków, webdesignerów. polecam kazdej małej, bezbronnej,
                  spragninej mocnych, krwawych doznań kobietce. tak! miłość jest ślepa- owładnęła
                  mną już po pierwszym ciosie akarem! noszę w portfeliku zdjęcie splamione krwią
                  tamtego wydarzenia. ach!
    • Gość: Honzik Re: Prawda o mezczyznach IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.07.02, 22:20
      Droga wojująca feministko.
      Zauważ, że mężczyźni biorą kobiety takimi, jakie są. Czasami ich nie rozumieją,
      ale to jest właśnie pociagające.
      Jeśli feministkom nie odpowiadają mężczyźni, to nie znaczy że kobietom też.
      Jak "Wszyscy faceci to świnie" to zostań lesbijką.
      Widocznie takich facetów do siebie ciągniesz.
      Współczuję ci.
    • Gość: Aton Sekcja specjalna - zawsze lojalna IP: 195.94.207.* 16.07.02, 14:42
      Tak samiec zadawał cierpienia naszym matkom: ciach! ciach!
      A do czego służył ten przedmiot, siostry - ciachciach! -
      nie trzeba chyba tłumaczyć!

Bardzo przepraszamy, prosimy kontynuować wykład...
    • Gość: Kati Re: Prawda o mezczyznach IP: 2.4.STABLE* 16.07.02, 18:50

To chyba tanie prowokatorstwo, a nie opinia "serio serio"?
      pliis, powiedz ze tak, bo juz calkiem zwatpie w ten nasz niewiesci rod:) Ale i
      tak mysle, ze jestes facetem, ktory udaje "zenska szowinistyczna swinie". No bo
      przeciez nie feministke.

Pozdrawiam wszystkich ktorzy nie dali sie nabrac :-)
      Kati

> wykorzystujacy, i sa zrodlem wszelkich nieszczesc na duza skale na tej
      ziemi..
      >
      > o oprocz tego jedyna rzecz co umia to sie chwalic i wywyzszac nad innymi.. i
      to
      >

• barkub Re: Prawda o mezczyznach 23.07.02, 00:06
      ale glupoty opowiadasz !!!
    • Gość: szubab Re: Prawda o mezczyznach IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 21:40
      A ja myślę, że są słodcy w swojej naiwności, nie potrafią kłamać i nie są
      żadnym błędem.
    • Gość: szubab Re: Prawda o mezczyznach IP: *.zgora.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.02, 21:43
      Sorry za polskie litery:). Jeszcze jedno. Moze oni sa zadni wladzy, ale
      przeciez to My mamy nad nimi wladze i wlasnie to najbardziej w nich lubie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka