Dodaj do ulubionych

zadałam pytanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:32
w jakiej roli widzisz swoją córkę. I prawie nikt mi nie odpowiedział. Cóz
panowie antyfeminiści nie odpowiedzie ze będzie prała sprzątała i wychowywała
dzeci, bo to takie szlachetne? Że nigdy nie usunie niechcianej ciazy? Czy ją
wykształcicie zeby była szanowana?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pozondny Ojciec Re: zadałam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:34
      Bedzie nosila kaganiec jak jej matka i uczyla sie jak dobierac temperature piwa do odpowiednich rozgrywek I ligi aby nie dostac w pysk.
      • Gość: mona Re: zadałam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 22:40
        nie wiezysz w to co mówisz kazdy ojciec córkę chce wykształcić, chyba że jesteś
        16 latkiem i masz jeszcze mżonki
        • Gość: Pozodny Ojciec Re: zadałam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:21
          Po ziemi kroczy bestia zdradliwia - ironia sie nazywa.
          Uwazaj bo kiedys cie zje jak jej nie zauwazysz ;)
    • Gość: bezdenny Re: zadałam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.05, 23:17
      Gość portalu: mona napisał(a):

> w jakiej roli widzisz swoją córkę. I prawie nikt mi nie odpowiedział. Cóz
      > panowie antyfeminiści nie odpowiedzie ze będzie prała sprzątała i wychowywała
      > dzeci, bo to takie szlachetne? Że nigdy nie usunie niechcianej ciazy? Czy ją
      > wykształcicie zeby była szanowana?

oczywiście że będą prały, sprzatały i wychowywały dzieci. Być możę jak je
      będzie stać to prała i sprzatała za nie będzie pomoc domowa. A ty nie
      sprzatasz? Będą też wychowywać dzieci, a niby kto miałby to za nie zrobić. Możę
      państwo albo jakaś org. feministyczna? Nie usuną też ciąży. Nie będą zabijać
      dlatego że tak wygodnie - bo studia, bo awans, bo wakacje. Nie będą też znały
      pojęcia niechciana ciąża, gdyż nie będą szły do wyra z kim popadnie. tak
      chiałbym wychowac. I napewno będą szanowane.
      A co do roli? Będą robić co chcą, nie mamy specjalnych wymagań. naszym zadaniem
      jest nauczyć odróżniać dobro od zła, nauczyć postepować dobrze i nie kierować
      się własnym , wygodą , lenistwem, kaprysem chwilową przyjemnośćią. mamy
      nadzieję że nie będą ulegała durnym modom i trendom, tylko będą miały własny
      osąd rzeczy. Jeśli uda nam się wpoić pewne zasady to osiągną w życiu wiele.
      • Gość: mona Re: zadałam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:01
        A skąd wiesz ze twoja córka nie usunie ciaży? Ty myślisz ze kto te ciaże usuwa?
        Jakieś pozbawione sumienia? W każdej wsi miasteczku osiedlu jest taka kobieta
        mijasz je na ulicy, pracujesz z nimi są twoimi ciotkami, kuzynkami, siostrą.
        Jezeli masz dizeci to być może ucza je kobiety które usunely ciazę. A jak w to
        bezdenny nie wiezysz to jesteś bezdennie naiwny.( to delikatne określenie)
    • Gość: as Re: zadałam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:25
      moja corka bedzie normalna kobieta.chcialbym by miala meza by sie szanowali
      irazem dzielili obowiazki zycia.co do wyksztalcenia to takie,ktore sama uzna za
      wystarczajace by normalnie egzystowac.nie za wszelka cene by komus cos
      udawadniac.
      • Gość: mona Re: zadałam pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.05, 19:44
        "i razem dzielili obowiązki" a wiec jednak feminizm.
    • llukiz Re: zadałam pytanie 01.04.05, 00:14
      Swoją córkę widzę w takiej samej roli jak moją żonę.
      Istota kochana przeze mnie. I jej mąż też będzie ją kochał i ona bedzie o tym
      wiedziała.
    • uullaa Re: zadałam pytanie 01.04.05, 15:11
      Niestety, panowie antyfeminiści nie odpowiedzą uczciwie na twoje pytanie,
      ponieważ dla nich potomstwo płci żeńskiej, nawet własne, należy do gorszej
      kategorii. Przypomnij sobie znanych sobie tatusiów oczekujących narodzin. Który
      z nich nie modlił się aby to był syn? Córeczka owszem ale dopiero po synku, jak
      los da. Ale SYN! SYN! A potem synków mają gdzieś, zostawiając wychowanie matce -
      bo liczy się fakt 'posiadania'.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka