Dodaj do ulubionych

Jestem za rownoscia!!!!!

24.05.05, 13:05
Ok zmienilem zdanie... Skoro facet nie ma kontroli nad kobieta bo ona sama na
siebie zarobi, w razie niebezpieczenstwa zadzwoni na policje zamias zwrocic
sie o pomoc do partnera... to proponuje pelna rownosc...
W tym celu obok policji proponuje stworzyc "pogotowie SEX" i wtedy gdy facet
ma potrzebe dzwoni na pogotowie sex, podjezdza Pani i spokoj :). Wtedy faceci
tez beda nizalezni... Nie trzeba bedzie zagiegac o kobiete. One maja kase my
mamy sex. Wiecie jak zmniejszylyby sie rozboje, kradzieze napday, zabojstwa...
Takie sex pogotowie byloby wliczone w podatki... I kto nie placi podatkow nie
moze z niego skorzystac... To i na podatkach nikt by nie oszukiwal... Do tego
mozna by wlaczyc sciagalnosc mandatow... Wtedyt bysmy zobaczyli... Tak to
kobiety sa nam potrzebne i sobie pozwalaja na zbyt wiele a tak to by sie
troche zastanowily nad swym postepowaniem. I bylo by calkowite
rownouprawnienie! Chcesz z kims byc to jestes a nie tak ze musisz...
Bo przeciez kobiety byly z facetami bo je chronili i zapewniali byt...
Kobiety za to rodzily dzieci i uprawialy sex.
Skad wziac "pogotowie SEX"? Ano proste... Skoro faceci musza isc do wojska to
kobiety powinny miec przymusowa sluzbe w "pogotowie SEX". Tak od 18 roku
zycia.. sluzba na 1 rok za marny zold... Potem jak chce zostac bedzie
dostawala wiecej kasy... Beda mialy stopnie jak w wojsku... Generalem zostaje
ta co miala najwiecej wezwan...
Jesli myslicie ze nie ma analogi miedzy plciami i ze ta jest zla to powiem ze
jesli facet gwalci kobiete to ona powinna zgwalcic jego a nie sie bronic (to
wynika z tego ze nie chcecie analogii) a wiadomo ze jest inaczej wiec analogie
musza byc. Do tego uwazam ze Panstwo nasze nie ma prawa sadzic mezczyzn
ktorzy zgwalcili swe zony... Jesli Panstwo nie wprowadzilo instytucji
"pogotowie SEX" to znaczy ze nie mysla o sprawach mezczyzn... Dlaczego kobieta
moze zaskarzyc mezczyzne za gwalt a facet jej o niespelnianie kobiecych
obowiazkow nie?
Jesli sie z tym nie zgadzacie (ze kobieta powinna dawac) to wprowadzcie
"pogotowie SEX" i wtedy zaczniemy gadac o rownouprawnieniu.
Obserwuj wątek
    • forum101 Re: Jestem za rownoscia!!!!! 24.05.05, 14:08
      Panowie... nie mowcie ze sie ze mna nie zgadzacie!
      Chociaz jeden poscik ktory by mnie popieral :) Pliiiis
    • Gość: Johnny Kalesony Re: Jestem za rownoscia!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:28
      forum101 napisał:

> Skad wziac "pogotowie SEX"? Ano proste... Skoro faceci musza isc do wojska to
      > kobiety powinny miec przymusowa sluzbe w "pogotowie SEX". Tak od 18 roku
      > zycia.. sluzba na 1 rok za marny zold... Potem jak chce zostac bedzie
      > dostawala wiecej kasy... Beda mialy stopnie jak w wojsku... Generalem zostaje
      > ta co miala najwiecej wezwan...

Twój wątek może być nieco zniechęcający ze względu na nagłówek oraz początkowy
      fragment pierwszego akapitu. Jednak kiedy zagłębić się dalej w proponowane
      przez Ciebie idee społeczne, wydają się być wielce kuszącymi!
      Muszę powiedzieć - uroniłem łzę wzruszenia ...

Pozdrawiam
      She loves You, yeah, yeah, yeah!!!
    • Gość: Pshemo kurcze, byłby raj na ziemi ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.05, 15:51
      Ja tam bym wzywał sex pogotowie 10 razy dziennie :D
    • totalna_apokalipsa [...] 24.05.05, 15:54
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Klara Re: Jestem za rownoscia!!!!! IP: *.4web.pl 24.05.05, 16:10
      Jasne, twoja matka, siostra i dziewczyna też by w tej sex armii służyły...
      • ggigus Rheheh 24.05.05, 16:12
        ciekawam, co taki nowalizator zycia seks. teraz odpowie
        pozdr
      • forum101 Re: Jestem za rownoscia!!!!! 24.05.05, 16:38
        Mama sie nie nadaje mialo byc od 18 roku zycia a prawo to nie dziala wstecz :)
        Siostry nie mam. Dziewczyny tez. Po co by mi byla dziewczyna skoro mialbym
        pogotowie sex.
        Ja tylko chce pokazac do jakich absurdow potraficie doprowadzic...
        Caly czas to co wam sie podoba jest cacy a to co nam, nie cacy...

w sumie zaczynam rozumiec roznice miedzy zdrowa rownoscia a niezdrowa... Tyle ze
        nie spotkalem sie z waszej strony jeszcze ze zdrowa...
        • Gość: Klara Re: Jestem za rownoscia!!!!! IP: *.4web.pl 24.05.05, 16:43
          Ale Twoja matka była w tym pogotowiu jak miała 18 lat:P I zaszła w ciążę z
          jednym , do którego przyjechała, nie wie nawet z którym, bo tylu ich było ,
          zresztą nie ma 100% antykocepcji, zwłaszcza kiedyś :)))) I ty jesteś synem tego
          niewiadomokogo czyli jednego z 1000 czy 2000 czyli synem dziwki, Poniał? Twoja
          równośc jest wybitnie zdrowa - kazda kobieta to ku...
          • forum101 Re: Jestem za rownoscia!!!!! 24.05.05, 17:08
            Ej nie bylo jeszcze pogotowia jak byla moja mam i jak sie mialem urodzic wiec o
            nic sie nie boj. Ja chce tylko powiedziec ze wykorzystujecie swoja pozycje
            powolujac sie na glopie texty o rownosci. Wiec albo ustalcie jakies granice bo
            mnie juz wkurzaja dziewczynki ktore stosuja zasade "nie bedziesz grzeczny to nie
            dostaniesz" poniala? Albo zrobcie feministyczna zrzutke na dzi... dla kazdego
            Aha wy wymyslacie takie slowa jak "ministra" itp To ja mamnowe powiiedzonko...
            Kur**** jej mac :) dlaczego jego ? teraz bedzie jej zebyscie sie nie czuly
            dyskryminowane :)
            • Gość: Klara Re: Jestem za rownoscia!!!!! IP: *.4web.pl 24.05.05, 17:20
              Pogotowie to psychiatryczne Ci jest potrzebne. .. i to szybko...
            • Gość: Klara Re: Jestem za rownoscia!!!!! IP: *.4web.pl 24.05.05, 17:22
              I zrozum, że jak nie masz żadnych zalet, kompletnie żadnych to żadna Ci nie da
              dupy0 jak to nazywasz, bo nie mapo co, jesteś nezbnadziejny...Poniałeś? Nawet
              te z pogotowia by do ciebie nie przyjezdzały , tylko wysyłały - najgorsze
              typu z dwoma zębami, bez nóg i cofniete w rozwoju.
              • forum101 Re: Jestem za rownoscia!!!!! 24.05.05, 17:56
                I wlasnie tu jest problem kici... Ja mam tyle zalet ze az za duzo... wstyd mi
                sie do nich przyznac w towarzystwie bo wiem ze drugiego takiego nie ma... A skad
                to wiem... Udowadniam sobie to w rozny sposob... grajac z rowiesnikami w pilke
                widze jakie z nich fajtlapy... Studiujac na najlepszej uczelni... A jak chce
                pogadac z dziewczyna to ona wymieka bo nie ma takich wiadomosci co ja (chodzilem
                na korepetycje z 5 przedmiotow przed matura, poprawialem nauczycielke od
                matematyki na lekcjach... Nie raz jak nie mogla sobie poradzic z przykladem to
                mnie wolala zebym dokonczyl) I zaczynam sie zastanawiac czy nie lubicie mnie
                dlatego ze jestem zaprzeczeniem rownosci... Ze jestem lepszy... Dodam ze teraz
                sie bronie bo normalnie sie nie wywyzszam... Aha teraz zaczynam nagrywac
                plyte... Wyslalem koledze mp3 i mowil ze to najlepszy pierwszy kawalek jaki
                slyszal (w znaczeniu ze pierwszy jaki ktos nagral w swoim zyciu...) co bedzie
                dalej zoabczymy... Jestem na forum bo chce was poznac...
                Mialem pierwsza dziewczyne feministke... I mnie mocno zranila... Potem do mnie
                wydzwaniala bo znow chciala ze mna byc... jednak za to co powiedziala nie
                chcialem zebysmy byli razem... Dodam ze jeden kawalek pisze o feministkach... I
                mysle ze bedzie dobry i bardzo niepochlebny... Oczywiscie unikam wulgaryzmow ale
                to bedzie przenosnia i mam nadzieje z ewychwycicie sens...
                Wasze ataki na mnie swiadcza o tym ze albo sie mnie boicie albo nie cierpicie
                albo po prostu nie rozumiecie tego co napisalem... Moj pierwszy postjest
                wynikiem nie tylko moich przezyc ale i przemyslen... Chyba wam ich brakuje...
                Mam nadzieje ze moje posty nie zostana zdjete gdyz uwazam ze pokazuja absurd
                jakim sa hasla feministek...
                Dodam ze moja pierwsza dziewczyna nie chciala miec dzieci wolala pracowac...
                Kochalem ja i bardzo zaluje tego ze jej tak namieszalyscie w glowie... Dziekuje
                ze wasz ruch zniszczyl nasz zwiazek przez jej glupote... (dodam jak juz
                wspominalem ze pozniej chciala do mnie wrocic ale nie miala po co wiec ze mna
                jest wszystko OK. po prostu nie chcialem sie przekonac do jej pogladow bo mialem
                racje... do dzis tak uwazam...) Dziekuje.
                • forum101 Re: Jestem za rownoscia!!!!! 24.05.05, 18:03
                  dodam ze wlasnie nawet nie to powinno sie liczyc...
                  Dla was nie liczy sie juz to jaki np jestem tylko ile mam kasy.
                  Gdybym byl zdolny ale nie chcial tego ujawniac to Wy wtedy mowicie ze nie mam
                  genow (raz tak slyszalem i sie rozesmialem szczerze) tylko lecicie na
                  prestize... kazda chce miec jak najlepszego faceta na pokaz... Nie interesuje
                  was jaki on jest... I oczywiscie poglady musi miec takie jak Wy bo inaczej
                  papapapapapa.
                  Jestescie za rownosscia a same nie respektujecie zdania drugiej strony...
                  Dlatego dla mnie to juz nie jest walka o rownouprawnienie tylko wojna plci...
                  • triss_merigold6 Ja też!!!! 24.05.05, 18:34
                    Seks pogotowie super pomysł. Dla OBU płci.
                    Siedzę sobie w domu, dziecko gaworzy, mąż w delegacji, mnie chętka nachodzi,
                    dzwonię po SEKS RATUNEK i przyjeżdża 20-letni chłopiec w typie latynoskim....
                    mniam.DDD
                    Seks pogotwie jest doskonałym pomysłem dla wszystkich kobiet nie posiadających
                    stałego partnera i omijających bary lub dyskoteki dużym łukiem. Ileż problemów
                    by rozwiązało takie profesjonalne podejście. Odpadają kłopoty typu:
                    - zaprosić do domu obcego? ryzyko, może świr
                    - bredzi głupoty? profesjonalista by nie bredził tylko zajął się tym do czego
                    został zamówiony
                    - obiad chce? jaki obiad, płatne po z uwzględnieniem reklamacji
                    - opowiada o eksi - profesjonalista patrz wyżej - nie opowiada tylko działa
                    - pan jest fatalny w łóżku? - kolo z seks pogotowia nie ma takich problemów
                    - pan chce się zadomowić? - nie ma opcji, profesjonalista wychodzi po
                    godzinie/dobie i nie ma pretensji
                    Mniam... wszyscy młodzi, przystojni, sprawni, nie tracący cennego czasu na
                    głupie gadki, katalog z fotoofertami, muszą zrealizować zamówienie...
                    • forum101 Re: Ja też!!!! 24.05.05, 18:37
                      Super!!! jeszcze jakies 997 podpisow i przejdzie :)
    • tomekpk Re: Jestem za rownoscia!!!!! 31.07.05, 12:22
      Feministki chyba nic nie mogą mieć do tego postu bo przecież im o to chodzi.
      Bądźmy dla siebie gumowymi lalkami spełniającymi potrzeby. Z punktu widzenia
      feministycznej ideologii logiczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka