postpone25 12.07.05, 16:36 Czy zamierzacie głosować na Henrykę Bochniarz. Czy można uznać jej osobę za reprezentantkę środowisk kobiecych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baltazarus Re: Henryka Bochniarz 12.07.05, 22:31 Tak. 12 lat w PZPR i stanowisko I sekretarza w swoim zakładzie pracy to wystarczająca rekomendacja. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Henryka Bochniarz 12.07.05, 23:53 baltazarus napisał: > Tak. 12 lat w PZPR i stanowisko I sekretarza w swoim zakładzie pracy to > wystarczająca rekomendacja. UDOWODNIJ. Za to faceci , jeden w drugiego ,czyści jak łza... Odpowiedz Link Zgłoś
abaddon_696 Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 00:03 > UDOWODNIJ. To są akurat fakty, wejdź na: www.bochniarz.com/ serwisy.gazeta.pl/kraj/1,63871,2749775.html Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 00:26 Kolega poniżej Ci udowodnił (za co dziękuję), a niektórzy faceci są jeszcze gorzej umoczeni, co nie znaczy, że w polityce nie ma uczciwych, normalnych oraz rozsądnych kobiet i mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 10:57 kochanica-francuza napisała: > UDOWODNIJ. Kochanico, bez problemu :) zreszta juz ktos to zrobił, więc nie będe "języka" po próżnicy mielił > Za to faceci , jeden w drugiego ,czyści jak łza... a co to ma do rzeczy? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 uprzedzajac... 13.07.05, 10:58 ...ew. ataki: przepraszam za byki :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BD Re: Henryka Bochniarz IP: 195.164.48.* 13.07.05, 09:05 Witam, postpone25 napisał: > Czy zamierzacie głosować na Henrykę Bochniarz. Czy można uznać jej osobę za > reprezentantkę środowisk kobiecych? Bochniarz to dobry przykład silnego oderwanania od życia Demokratów (tę cechę odziedziczyli po Unii Wolności) - trzeba się nieźle postarać, by wybrać kandydatkę o poparciu trzykrotnie mniejszym niż Maciej Giertych, jak oni to robią :))) Swoją drogą Bochniarz to ogólnie bardzo dialektyczna postać - z jednej strony jak to pracodawca niby pomstuje na państwo, biurokrację, z drugiej strony jej firma konsultingowa żyje właśnie ze styku biznesu z sektorem publicznym (prywatyzacja). Gdyby, dajmy na to, chociaż produkowała mydełka, byłaby dużo bardziej wiarygodna. pozdrawiam, BD Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 10:52 postpone25 napisał: > Czy zamierzacie głosować na Henrykę Bochniarz. nie > Czy można uznać jej osobę za reprezentantkę środowisk kobiecych? a tego to nie wiem :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
lewy.sierpowy Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 17:15 A moim zdaniem kobieta sprawdziłaby się jako prezydent. Daje się zauważyc, że kobiety-politycy są dalece bardziej ugodowe i unikają inwektyw na rzecz argumentów. Są oczywiście wyjątki, ale akurta Henryka Bochniarz wydaje się kompetentną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 17:34 "Daje się zauważyc, że kobiety-politycy są dalece bardziej ugodowe (...)" Ugodowość prezydenta to jedna z gorszych rzeczy jaka Polsce może się przydarzyć. Nam trzeba osoby, która walnie w ręką w stół i zainicjuje zmiany (niestety urząd prezydenta ma niewiele mocy sprawczej), a nie kogoś w stylu obecnego groteskowego osobnika, który chce być w polityce wewnętrznej bezstronnym arbitrem (a wychodza z tego ciepłe kluchy), a za granicą daje wszystkim po kolei przez co cały świat ma Polskę za niewartą szacunku lafiryndę. Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 19:26 baltazarus napisał: > Ugodowość prezydenta to jedna z gorszych rzeczy jaka Polsce może się > przydarzyć. Nam trzeba osoby, która walnie w ręką w stół i zainicjuje zmiany Z kandydatów, którzy chcą walić w stół to chyba tylko Lepperem dysponujemy. Z Pierwszą Damą Ku..kową w Owsie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Henryka Bochniarz 13.07.05, 21:41 wiesz... chyba lepsza byłaby Pierwsza Dama w Owsie, niźli p. Bochniarz :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Henryka Bochniarz 14.07.05, 09:40 losiu4 napisał > wiesz... chyba lepsza byłaby Pierwsza Dama w Owsie, niźli p. Bochniarz :) O Boziu, serio piszesz??? Nie przepadam za Bochniarz, ale dyktatura ciemniaków to jest coś, czego się boję najbardziej:( Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Henryka Bochniarz 15.07.05, 19:14 tak... bo mam do wyboru niewiadomą (Owies) i wiadome (Bochniarz). Człek od czasu do czasu lubi ryzyko ;) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wiadome? 15.07.05, 22:42 mam :) akurat miałem okazję mniej lub bardziej bezpośrednio poznać to towarzycho :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Wiadome? 15.07.05, 23:23 Mówisz może o służbach specjalnych, które wysokie gospodarcze stanowiska w Polsce obsadzały ludźmi z odpowiednim PZPR-owskim rodowodem? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Wiadome? 16.07.05, 07:25 nie, aż tak daleko nie zaszedłem :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Henryka Bochniarz 16.07.05, 11:50 Losiu, gdzie Ty masz tą niewiadomą? Z Lepperem czeka nas PRL bis w wykonaniu wyjątkowych tępaków. Lepper co prawda się nieco ucywilizował, ale członkowie jego partii długo jeszcze z drzew nie zejdą. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Henryka Bochniarz 16.07.05, 22:31 Diablico... a czego spodziewasz się po Bochniarzowej? że bedzie umiejetniej kraść? że teraz pod innymi sztandarami się melduje to niby ma znaczyć że będzie lepsza? Nie zdziw się :) a z Lepperem, dopóki nie dorwie się do władzy to nigdy nic nie wiadomo. Natomiast rzady p. Bochniarz (i pokrewnych) zdązyłem już poznac i dziękuję za nie Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Henryka Bochniarz 17.07.05, 14:02 A gdzie ja niby napisałam, że zamierzam na Bochniarz głosować??? Są jeszcze inni kandydaci. Co do Leppera, to wszystko jest wiadome, jasne i oczywiste, żadnych tajemnic czy niedomówień. Jeśli nie boisz się tego, że będzie Tobą rządzić stado imbecyli z wyrokami - no, to podziwiam odwagę, ja taka dzielna nie jestem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Henryka Bochniarz 18.07.05, 09:11 diablica.26 napisała: > A gdzie ja niby napisałam, że zamierzam na Bochniarz głosować??? starałem sie tego nie insynuować :) > Są jeszcze inni kandydaci. ano, masz rację :) > Co do Leppera, to wszystko jest wiadome, jasne i oczywiste, > żadnych tajemnic czy niedomówień. nie do końca, bo polityk to stwór który co innego mówi a co innego robi :) > Jeśli nie boisz się tego, że będzie Tobą > rządzić stado imbecyli z wyrokami - no, to podziwiam odwagę, ja taka dzielna > nie jestem. a co mi tam, nie takie zawirowania przeżywaliśmy ;) co nie znaczy ze na Leppera będę głosował :) Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
diablica.26 Re: Henryka Bochniarz 18.07.05, 15:28 losiu4 napisał: > a co mi tam, nie takie zawirowania przeżywaliśmy ;) co nie znaczy ze na Leppera > > będę głosował :) Uff... :))) Również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleman Re: Henryka Bochniarz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.05, 21:51 Tusk lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
d_erekcja Re: Henryka Bochniarz 19.07.05, 01:04 Tusk? zarty picuś glancuś taki chłopczyk co najwyżej na ...kierowcę prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś