kochanica-francuza 07.01.06, 23:16 Kocia, czy umiałabyś via net (po postach) stwierdzić, czy internauta X cierpi na ociężałość umysłową, czy jest zwyczajnie głupi jak but? Ps. tym razem nie chodzi o Kalesona. Serio. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
johnny-kalesony Re: Do Kociej 08.01.06, 00:44 Uspokoiłaś mnie. Już sądziłem, że doszło w Twojej psyche do niebezpiecznego stanu fiksacji o podłożu obsesyjnym. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Kociej 08.01.06, 15:40 johnny-kalesony napisał: > Uspokoiłaś mnie. Już sądziłem, że doszło w Twojej psyche do niebezpiecznego > stanu fiksacji o podłożu obsesyjnym. Odwal się, pedofilu. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do Kociej 08.01.06, 15:46 kochanica-francuza napisała: > Odwal się, pedofilu. Na szczęście jesteś damą, w przeciwnym razie komentarz byłby dosadny. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Kociej 08.01.06, 15:47 > > Na szczęście jesteś damą A ty pedofilem. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do Kociej 08.01.06, 15:49 Równie dobrze mogłabyś być lesbijką ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
dziewice Re: Do Kociej 08.01.06, 15:52 roznica jest nieporownywalna. chcicalbym aby w polsce byl obowiazek informowania o takich przypadkach SASIADOW. johnny-kalesony napisał: > Równie dobrze mogłabyś być lesbijką ... > > Pozdrawiam > Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do Kociej 08.01.06, 16:03 Ja również. Nie chwaląc się zbytnio: sam mam za sobą wykrycie jednego z nich. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Kociej 08.01.06, 16:06 johnny-kalesony napisał: > Równie dobrze mogłabyś być lesbijką ... Pedofilia jest karalna. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do Kociej 08.01.06, 16:20 kochanica-francuza napisała: > Pedofilia jest karalna. I bardzo dobrze. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Kociej 08.01.06, 16:27 johnny-kalesony napisał: > kochanica-francuza napisała: > > > Pedofilia jest karalna. > > I bardzo dobrze. Też mnie to cieszy. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=212&w=34560720&a=34566637 Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do Kociej 08.01.06, 16:45 Lubię ze względu na moje usposobienie, trochę pożartować, jednak obawiam się, że nasze rozumienie słowa "humor" raczej nie jest komplementarne. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Kociej 08.01.06, 16:47 johnny-kalesony napisał: > Lubię ze względu na moje usposobienie, trochę pożartować, jednak obawiam się, > że nasze rozumienie słowa "humor" raczej nie jest komplementarne. A dlaczego się obawiasz? Czy wszyscy mają obowiązek mieć takie poczucie humoru jak ty? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Do Kociej 08.01.06, 16:52 Niczego się nie obawiam. Wyraziłem jedynie zaniepokojenie, że twoje żarty mogą być dla mnie niezrozumiałe i nieśmieszne. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Do Kociej 08.01.06, 15:22 kochanica-francuza napisała: > Kocia, czy umiałabyś via net (po postach) stwierdzić, czy internauta X cierpi > na ociężałość umysłową, czy jest zwyczajnie głupi jak but? > > Ps. tym razem nie chodzi o Kalesona. Serio. Nie. Jesli ci chodzi o opisywane przeze mnie kiedyś zdarzenie, to miałam dużo więcej danych niż czytanie wypowiedzi forumowych , a poza tym bylo to moje prywatne przypuszczenie, potwierdzone , owszem przez inne osoby. Do stwierdzenia poziomu intelektualnego - nie na własne potrzeby , bo na własne to i tak kazdy to sam robi :) , a więc do takiego stwierdzenia trzeba jednak cZegoś więcej niz osobista intuicja. Na forum każdy pisze jak mu się podoba i ja sama czasem pisze jak ociężała , narażając się na czyjąś opinię o moim IQ . Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Do Kociej 08.01.06, 15:22 kochanica-francuza napisała: > Kocia, czy umiałabyś via net (po postach) stwierdzić, czy internauta X cierpi > na ociężałość umysłową, czy jest zwyczajnie głupi jak but? > > Ps. tym razem nie chodzi o Kalesona. Serio. Nie. Jesli ci chodzi o opisywane przeze mnie kiedyś zdarzenie, to miałam dużo więcej danych niż czytanie wypowiedzi forumowych , a poza tym bylo to moje prywatne przypuszczenie, potwierdzone , owszem przez inne osoby. Do stwierdzenia poziomu intelektualnego - nie na własne potrzeby , bo na własne to i tak kazdy to sam robi :) , a więc do takiego stwierdzenia trzeba jednak cZegoś więcej niz osobista intuicja. Na forum każdy pisze jak mu się podoba i ja sama czasem pisze jak ociężała , narażając się na czyjąś opinię o moim IQ . Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Kociej 08.01.06, 15:40 i > ja sama czasem pisze jak ociężała , narażając się na czyjąś opinię o moim IQ . Czasem, kocia. CZASEM. Ten osobnik pisze tak zawsze. OK. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Do Kociej 08.01.06, 15:52 kochanica-francuza napisała: > i > > ja sama czasem pisze jak ociężała , narażając się na czyjąś opinię o moi > m IQ . > > Czasem, kocia. CZASEM. Ten osobnik pisze tak zawsze. > > OK. He.I to nie jeden :) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Do Kociej 08.01.06, 17:03 > He.I to nie jeden :) Widze ze panie o mnie rozmawiaja ;-)))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Do Kociej 08.01.06, 17:20 bleman napisał: > > He.I to nie jeden :) > > Widze ze panie o mnie rozmawiaja ;-)))))))))))))))))))) A co bleman ciebie jest więcej? Na pocztę dostaniesz wiadomość, o kogo chodzi, jak chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Do Kociej 08.01.06, 17:30 > Na pocztę dostaniesz wiadomość, o kogo chodzi, jak chcesz. Kcem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Do Kociej 08.01.06, 20:41 bleman napisał: > > He.I to nie jeden :) > > Widze ze panie o mnie rozmawiaja ;-)))))))))))))))))))) Eee, blemanku nie ciągnij mnie za język , nie dam się sprowokowac do komplementów. Odpowiedz Link Zgłoś