totalna_apokalipsa 05.04.06, 12:40 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=dd&dat=20060405&id=dd11.txt tadam! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nihiru Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 12:53 panu Bukowskiemu należy się medal za wytrwałe śledzenie i wykrywanie antypapieskich spisków w tp. ps. dobrze że nie czepnął się dobranocki - tam wspomnienie papieża, a tu jakieś śmichy-chichy. bluźnierstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 12:56 Pocieszył mnie ten artykuł. Wydawało mi się, że wszyscy w TVP poddali się terrorowi żałobnemu, a tu, proszę, okazuje się, że jednak jest jakieś podziemie z nim walczące. Są jeszcze normalni ludzie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 12:59 Mi to go bardzo zal, tego faceta. Jego rzeczywistosc musi byc bardzo trudna. Wszedzie spiski, wszedzie znaki, mrugania czerwonym lub satanistycznym okiem... I on,'stary wrobel', i tylko on to wszystko widzi, rozumie i laczy w logiczna calosc... Ten biedny czlowiek doswiadcza zapewne niesamowitej kasandrycznej samotnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
nihiru Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 13:03 to jest typ podobny do dokowskiego - tacy ludzie odczuwają satysfakcję, że potrafią przejrzeć na wylot wszelkie spiski. szczycą się swoją "przenikliwością" i gardzą ludźmi naiwnymi, którzy dają się nabierać na te manipulacje. Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 13:11 Zgadzam sie calkowicie. Tylko ze takie spojrzenie to wstep do paranoi. Wiec jednak wspolczuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 15:23 illiterate napisała: > Zgadzam sie calkowicie. Tylko ze takie spojrzenie to wstep do paranoi. Wiec > jednak wspolczuje ;) A mi smutno; czasem ma się kolegę na roku, pilnego, sympatycznego,a potem mu odp...dziela. Odpowiedz Link Zgłoś
hirondelle123 Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 13:46 A Polsat zupełnie nie zmienił programu, antychrysty jedne:))) Zastanawiam się czy American Pie nie puscili na złośc KRRiT w rewanzu za ostatnio wymierzone im kary - Krukowa moze się wściekac do woli, nic im nie zrobi bo ta żałoba to nie przymus. Odpowiedz Link Zgłoś
totalna_apokalipsa Re: Spartakus contra Jezus Chrystus... 05.04.06, 15:38 A o 21.37 leciał Wojewódzki, bez zadnej pzrerwy:) I myślę, ze zrobili to specjalnie! Odpowiedz Link Zgłoś