pavvka 20.06.06, 12:16 Zadanie jest proste: 1. napisz nazwy pierwszych 4 zwierząt, które ci przyjdą do głowy 2. każdemu przypisz 3 cechy Mają to być pierwsze skojarzenia - nie zastanawiajcie się, piszcie pierwsze co Wam przychodzi do głowy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maggpie Re: Ja też znam test 20.06.06, 12:26 1. czarna pantera - zwinna, szybka, agresywna, zabójcza 2. sarna - płochliwa, delikatna, spokojna, miękka 3. wilk - niezależny, tajemniczy, silny i wściekły 4. koń - piękny, dziki, narowisty, dumny Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ja też znam test 20.06.06, 15:22 1. szczur, pies, kangur, pająk szczur - poczucie humoru, spryt, jurność rock'n'rollowa (a jakże!) pies - empatia, miłość, wierność kangur - niezależność, obcość, wolność pająk - zagrożenie, wstręt, strach Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja też znam test 21.06.06, 17:07 johnny-kalesony napisał: > 1. szczur, pies, kangur, pająk > > szczur - poczucie humoru, spryt, jurność rock'n'rollowa (a jakże!) 1. jak sam/a siebie widzisz > pies - empatia, miłość, wierność 2. jak myslisz, ze cie widza inni > kangur - niezależność, obcość, wolność 3. jak chcialabys/lbys, zeby cie widzieli > pająk - zagrożenie, wstręt, strach hahahahaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja też znam test 21.06.06, 17:18 Ale, Kochanico, Twoje czwarte zwierzę też jest ciekawe :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja też znam test 21.06.06, 22:31 pavvka napisał: > Ale, Kochanico, Twoje czwarte zwierzę też jest ciekawe :-))) To prawda, a że mało zębiasta jestem w łóżku, wydedukowałam, że czwarte zwierzę może być ciemną stroną naszej natury... Albo jej rewersem... Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja też znam test 20.06.06, 15:32 pavvka napisał: > Zadanie jest proste: > > 1. napisz nazwy pierwszych 4 zwierząt, które ci przyjdą do głowy pies - wierny, piękny, miękki kot - niezależny, dumny, piękny delfin - samotny, wodny, śpiewający szczur - zębiasty, groźny , niebezpieczny Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja też znam test 20.06.06, 15:40 1. Kot- piękny, dumny, bezlitosny 2. Wilk- mroczny, głodny, agresywny 3. Słoń- duży, silny, mądry 4. Leniwiec- leniwy, cierpliwy, spokojny Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja też znam test 20.06.06, 15:47 snegnat napisał: > 1. Kot- piękny, dumny, bezlitosny > 2. Wilk- mroczny, głodny, agresywny Oj snengat zaczynam się ciebie bać... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja też znam test 20.06.06, 15:50 > Oj snengat zaczynam się ciebie bać... ;-))) Dopiero teraz..? ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja też znam test 20.06.06, 15:53 snegnat napisał: > > Oj snengat zaczynam się ciebie bać... ;-))) > > Dopiero teraz..? ;-P No, przedtem to tylko myslałam, że jesteś taki pozbierany i ze wszystkim sobie radzisz, i idealny, że strach podejść... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja też znam test 20.06.06, 15:59 > No, przedtem to tylko myslałam, że jesteś taki pozbierany i ze wszystkim sobie > radzisz, i idealny, że strach podejść... ;-))) Bo jestem i nie próbuj nawet w to wątpić ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:02 kot - rudy, leniwy, łaszący się piesek - hałaśliwy, mały, łasuch rybka - akwariowa, przezroczysta, słodkowodna źrebak - wesoły, śliczny, z błyszczącą sierścią Odpowiedz Link Zgłoś
bri Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:13 Czytam teraz Wasze odpowiedzi i widzę, że chodziło o to żeby przypisać zwierzętom cechy charakteru. Założę się, że to że tak tego nie zrozumiałam jest bardzo symptomatyczne ;) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:15 Dobrze jest :-) To, że rybka jest akwariowa też napewno jakoś wpływa na jej charakter ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:16 snegnat napisał: > Dobrze jest :-) To, że rybka jest akwariowa też napewno jakoś wpływa na jej > charakter ;-) może chodzi o to , że ona jest zamknięta w tym akwarium, a nie wolna rybka? Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:17 > może chodzi o to , że ona jest zamknięta w tym akwarium, a nie wolna rybka? Albo, że jest zakręcona bo ciągle w kółko pływa ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:18 > > Albo, że jest zakręcona bo ciągle w kółko pływa ;-)) I kota przez szybkę widzi. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
snegnat Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:19 > I kota przez szybkę widzi. ;-) Nie dość, że zakręcona to w dodatku zestresowana ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:17 Napisałem tylko 'cechy', niekoniecznie chodzi o charakter. Może to być wygląd lub cokolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza A kiedy będzie rozwiązanie? 20.06.06, 16:19 bo ja to jakaś strasznie entfremdet jestem... to piękno i samotność i ten czyhający zębiasty szczur... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: A kiedy będzie rozwiązanie? 20.06.06, 16:19 Będzie jak się więcej osobników wpisze. Cztery ludzie to za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: A kiedy będzie rozwiązanie? 20.06.06, 16:20 pavvka napisał: > Cztery ludzie to za mało. Przepraszam, pięć, ale i tak za mało. Odpowiedz Link Zgłoś
maggpie Re: A kiedy będzie rozwiązanie? 20.06.06, 21:00 kochanica-francuza napisała: > bo ja to jakaś strasznie entfremdet jestem... to piękno i samotność i ten > czyhający zębiasty szczur... a ja się machnęłam i podałam cztery. No i ten wilk, wygląda mi teraz raczej właściwie na samotnego niż silnie wściekłego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:19 Lew - duży, dostojny, niebezpieczny Zebra - przeciętna, estetyczna, ubarwiona Żyrafa - dziwaczna, nieinteligentna, rozpalona (od afrykańskiego słońca ;)) Hipopotam - ciężki, spokojny, wilgotny I co teraz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja też znam test 20.06.06, 16:24 stephen_s napisał: > I co teraz? ;) Teraz czekaj cierpliwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sekretka1 Re: Ja też znam test 20.06.06, 19:42 Kot-cwany,potulny,falszywy Pies-kochany,glupi,marnotrawny kura-slepa,ma duzy apetyt,fascynujacy swinia-brudaska,madra,otwarta Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Ja też znam test 20.06.06, 20:25 A gdzie sa Twoje odpowiedzi? (na mnie nie licz - znam ten test ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja też znam test 20.06.06, 20:31 Koń-wszechpolski Papuga-Czerwona, chałasliwa Kot-czarny, leniwy, złośliwy pies-mały ,futrzasty,chetny do zabawy Odpowiedz Link Zgłoś
antygen Re: Ja też znam test 20.06.06, 20:49 BLEMAN, TO NIE ZE ZLOSLIWOSCI TYLKO Z ŻYCZLIWOŚCI: PAPUGA TYLKO HAŁAŚLIWA Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: Ja też znam test 20.06.06, 21:35 NIE moja nie jest hałaśliwa tylko chałasliwa :P Taka z niej dziwna papuga :P Odpowiedz Link Zgłoś
antygen Re: Ja też znam test 20.06.06, 20:40 1. KOT - NIEZALEŻNY, ZWINNY, TAJEMNICZY 2. KOLIBER - MALEŃKI, KOLOROWY, LECIUTKI 3. WILK - DZIKI, SZYBKI, DRAPIEŻNY 4. SZYMPANS - POMYSŁOWY, WESOŁY, SYMPATYCZNY Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte Re: Ja też znam test 20.06.06, 20:50 kot- samodzielny, leniwy, puszysty pies- przyjazny, glosny, zapchlony :) zaba- mala, mokra zielona zyrafa- egzotyczna, ciekawa, dluga Odpowiedz Link Zgłoś
ava40 Re: Ja też znam test 20.06.06, 23:09 pająk-mały, zwinny, puchaty(jak ptasznik); kot-tajemniczy, niezależny, mruczący; koń-silny, nieokiełznany, piękny; szczur-inteligentny, towarzyski, żwawy Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ja też znam test 21.06.06, 15:25 ok,moze czegos sie o sobie dowiem: pies,szczur, koń, wąż pies: wesoły,wierny, łagodny szczur: inteligentny,sprytny,żarłoczny koń; silny, niezależny,szybki wąż: szybki, długi, zwinny Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja też znam test 21.06.06, 16:11 OK, skoro już się BWAB wpisała, oto klucz do rozwiązania: Pierwsze zwierzę - jaki/a jesteś drugie- jak cię widzą inni trzecie- jak sam/a siebie widzisz czwarte- jaki/a jesteś w łóżku Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:19 A ja znam inny klucz ;) 1. jak sam/a siebie widzisz 2. jak myslisz, ze cie widza inni 3. jak chcialabys/lbys, zeby cie widzieli 4. = 4 (wybierzcie sobie te propozycje interpretacji, ktora wam bardziej odpowiada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:25 Hm. Moze sobie wymysl trzecia ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:28 Ale popatrzcie na czwarte zwierzę Johnny'ego. Moim zdaniem to bardzo dobrze tłumaczy minióweczki. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:31 To znaczy jak tłumaczy? Wymieniłem akurat to zwierzę, ponieważ panicznie boję się pająków ... POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:32 pavvka napisał: > Ale popatrzcie na czwarte zwierzę Johnny'ego. Moim zdaniem to bardzo dobrze > tłumaczy minióweczki. szczegolnie minioweczki z fantazji sm. nic tylko sie bac. zreszta psychologicznie s/m jest tlumaczony lekiem sexualnym- zeby odbyc stosunek trzeba kogos ponizyc. podobno dotyczy 5% populacji. najbardziej ponizaja kobiety, ci, ktorzy sie ich najbardziej boja, czyli tad i johny Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:40 Ale ja nie chcę poniżać koleżanek, wprost przeciwnie ... Typowe feministyczne rozumowanie - dbanie o piękno jako wyraz poniżenia. POzdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
wasza_bogini Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 17:13 nie rozumiem w jaki sposob dbasz o piekno kobiet? dajesz kase jakims dresiarom na tipsy? Odpowiedz Link Zgłoś
illiterate Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:47 W ogole wszystkie 4 odpowiedzi jakos mi pasuja do niego, ale wg mojego klucza ;P Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja tez znam rozwiazanie 21.06.06, 16:57 illiterate napisała: > W ogole wszystkie 4 odpowiedzi jakos mi pasuja do niego, ale wg mojego klucza ; > P Muszę Ci tu przyznać rację. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ja też znam test 21.06.06, 16:45 czekales na mnie?:)To miłe. cóż,nawet sie zgadza Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Ja też znam test 21.06.06, 16:57 bitch.with.a.brain napisała: > czekales na mnie?:)To miłe. Po prostu chciałem Cię rozgryźć hehe Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ja też znam test 21.06.06, 17:38 i co,uwazasz,że mnei rozgryzleś?:) Odpowiedz Link Zgłoś
stephen_s Re: Ja też znam test 21.06.06, 19:22 A zatem, w łózku jest wilgotny..? To jakaś perwersja? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Ja też znam test 21.06.06, 20:40 Może na rzeczy jest moczenie się ... Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
evita_duarte :))) 21.06.06, 22:35 pavvka napisał: > OK, skoro już się BWAB wpisała, oto klucz do rozwiązania: > > Pierwsze zwierzę - jaki/a jesteś > drugie- jak cię widzą inni > trzecie- jak sam/a siebie widzisz > czwarte- jaki/a jesteś w łóżku najlepsze jest ze jestem kotem a widze sie jako zabe :) nie wspominajac o zyrafie w lozku Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :))) 21.06.06, 22:40 no coz,ja jestem łagodna jak pies, inni dostrzegaja we mnie inteligencje i żarłocznosc. A ja sobie wyobrażam,ze jestem silna i niezalezna. ale co oznacza ta długość w łóżku?:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Re: :))) 21.06.06, 22:56 > no coz,ja jestem łagodna jak pies, inni dostrzegaja we mnie inteligencje i > żarłocznosc. hmmm, niew iem czy ejstes zarloczna :) > A ja sobie wyobrażam,ze jestem silna i niezalezna. hehe a nie ? > ale co oznacza ta długość w łóżku?:) ale zwinna i szybka pewnie jestes ;-) moze ze lubisz dłuuugo albo długich ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: :))) 21.06.06, 23:04 niektorzy twierdza,ze jestem bardzo żarłoczna.Ale to sa świadkowie pochłoniecia przeze mnie opakowania makaronu z sosem:) Zwinna i szybka jestem:)ale intryguje mnei ta długość Odpowiedz Link Zgłoś
bleman hehe :) wszechpolak ze mnie ;-) 21.06.06, 22:54 Koń-wszechpolski # ehehehehe Papuga-Czerwona, chałasliwa ,# tak mnie widza ?? Kot-czarny, leniwy, złośliwy # hmmm :) cos w tym jest pies-mały ,futrzasty,chetny do zabawy # LOL mały(moze i maly nie wiem) ? ;-)))))))), i nie taki futrzasty ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: hehe :) wszechpolak ze mnie ;-) 21.06.06, 23:11 > ;-)))))))), i nie taki futrzasty ;-))) ale że chętny do zabawy to brzmi obiecująco ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza a futro na głowie nie liczy się? 21.06.06, 23:14 blemanie? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Chyba ze tak ;-) ale czy to am znaczenie w lo 21.06.06, 23:18 ma i to bardzo duże. Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: A w czym ta duzosc znaczenia sie objawia ? ;- 21.06.06, 23:24 no wieloma rzeczami. po pierwsze dlugie wlosy czesto przeszkadzaja w dzialaniu.np jak ktos ci na nich usiadzie i nie mozna sie ruszyc. Poza tym zaslaniaja twarz.I trzeba je jakos upinac, zwiazywac żeby nei przeszkadzaly. poza tym czasem to przyjemne,jak facet ma dlugie wlosy i przesuwa nimi po ciele partnerki. Za to ja akurat bardzo lubie jak facet mnie lize i jest krociutko ostrzyzony, i ociera sie takimi szorstkimi wlosami o moje uda.Mmmm...super:) wiec sam widzisz,ze dlugosc ma znaczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
bleman Ha! czyli kwestia gustu :P 21.06.06, 23:30 > Za to ja akurat bardzo lubie jak facet mnie lize i jest krociutko ostrzyzony, i > ociera sie takimi szorstkimi wlosami o moje uda a dlugimi moze smyrac po udach ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Ha! czyli kwestia gustu :P 21.06.06, 23:38 Oczywiscie,ze kwestia gustu. mozna smyrac,ale na mnie bardziej dziala ocieranie:)Smyranie jest za delikatne.Zreszta baaardzo dawno nie byłam z długowłosym facetem Odpowiedz Link Zgłoś
bitch.with.a.brain Re: Nie świntuszyć na forum ! blem masz maila 21.06.06, 23:43 a co tu świnskiego??:)O udach i włosach rozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Nie świntuszyć na forum ! blem masz maila 21.06.06, 23:44 bitch.with.a.brain napisała: > a co tu świnskiego??:)O udach i włosach rozmawiamy uhmmmm... Odpowiedz Link Zgłoś