zlota_jagodka 18.01.07, 12:45 No właśnie czytałam sobie wczoraj, że rusza też w moim mieście. Co o tym sądzicie? Ja coraz bardziej się przekonuję. www.polskajestkobieta.org/index.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
verdana Re: partia kobiet 18.01.07, 15:47 We mnie nie budzi pozytywnych uczuć, tak ja nie budzilaby "Partia mężczyzn". Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja re 18.01.07, 15:52 mam podobnie (znowu coś się chrzani z logowaniem, jak mi się już wreszcie udało na dłużej, niż minutę, to wkleiło mi do pola tekstowego posta z innego forum, którego to posta wcześniej nie udalo mi się wysłać. ciekawe, na którym się doda finalnie) Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_jagodka Re: partia kobiet 18.01.07, 20:14 A nie wydaje Wam się, że istnieje partia mężczyzn? Nawet kilka np PiS, PO, LPR itd? Ale chyba rzeczywiście partia to kiepski pomysł, szczególnie, że ma być to właściwie apolityczny twór. Dla mnie to kłóci się z ideą partii. Raczej jakieś ponadpartyjne zrzeszenie kobiet, walcząse o ich prawa również w ramach partii do których należą. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: partia kobiet 18.01.07, 20:43 Mnie się idea partii podoba, i to bardzo.Tylko w ten sposób mozna wejść do rządu.Nawet sama mam ochote się zapisać, chociazby po to,żeby partia miała więcej członkiń. Odpowiedz Link Zgłoś