Dodaj do ulubionych

Po slubie...tragedia !

26.02.07, 01:51
Mam meza jestesmy po slubie juz ponad 5 lat, bardzo go kocham ale on zachowuje sie okropnie ciagle mi mowi ze zbrzydlam po slubie, zabrania mi jesc slodyczy bo mowi ze roztyje sie jak swinia, sex wyglada koszmarnie, nie chce miec dzieci mowi ze po dziecku strace figure i bede obrzydliwa jedynym wyjsciem jest adopcja:(:( dla niego a ja bardzo chce miec dzieci !! Jak mam mu wytlumaczyc to pomozcie!!! MOwi ze po slubie zrobilam sie oblesna i ze jakby wiedzial ze kobiety tak sie zminiaja nigdy nie ozenilby sie ze mna :(
Obserwuj wątek
    • bleman Jak mozesz kochac takiego złamasa ? 26.02.07, 02:59

• skrzydlate Re: Po slubie...tragedia ! 26.02.07, 08:10
      pokaz mu jak sie toba zachwycają inni faceci :))))

mysle, ze nic nie wytlumaczysz, nawet buzi nie otwieraj.... to jest strata
      czasu.... jedyna droga to praktyczne i konkretne celowe dzialanie, bez emocji i
      fuszery ;)

jesli nie zareaguje pozytywnie, to znaczy ze ma cie gdzies i trzeba go oddac na
      zlomowisko ;)
      • waldek1610 Nie Placz po nocach, tylko zadbaj o swoj wyglad... 26.02.07, 08:36
        skrzydlate napisała:

> pokaz mu jak sie toba zachwycają inni faceci :))))

a co jesli sie nia nie wcale nie zachwycaja? Wzielaz to pod uwage? :)

> mysle, ze nic nie wytlumaczysz, nawet buzi nie otwieraj.... to jest strata
        > czasu.... jedyna droga to praktyczne i konkretne celowe dzialanie, bez emocji
        > i fuszery ;)

tak, Placzaca_po_nocach powinna zadbac o swoj wyglad a nie oczekiwac ze facet
        bedzie jej mowil ze jest piekna, nawet jesli wyglada okropnie...

> jesli nie zareaguje pozytywnie, to znaczy ze ma cie gdzies i trzeba go oddac
        > na zlomowisko ;)

dlaczego automatycznie stajesz po stronie tej kobiety. Naprawde wydaje ci sie
        ze facet powinien slepo kochac swoja zone, podczas gdy ona sie zapuszcza?

• iluminacja256 Re: Nie Placz po nocach, tylko zadbaj o swoj wygl 26.02.07, 09:30
          Zapuszczony to moze być ogród. Po pierwsze - skad wiesz, jak ona wygląda? Po
          drugie - proponowanie adopcji kobiecie, która chce i moze mieć własne dziecko,
          dlatego, bo bedzie w 9 miesiącu duża, pokazuje tylko jedno - albo to
          prowokacja, albo ten facet to egoistyczna K.U.R.W.A .
        • iluminacja256 Re: Nie Placz po nocach, tylko zadbaj o swoj wygl 26.02.07, 09:36
          I jeszcze cos - dlaczego przyznajesz od razu racje temu męzczyznie, skoro na
          oczy nei widziałeś kobiety, a kazesz jej sie za siebie brac? i jeszcze
          twierdzisz, ze kobiety czesto kłamia, wiec ona też kłamie , bo na pewno wygląda
          jak zapuszczony pasztet. Masz jej zdjcie? Skąd wiesz, czy maz nie ma osobowości
          skołonnej do psychicznego sadyzmu, bardzo popularnej np. wsród wielu wojskowych?
        • skrzydlate waldek 28.02.07, 09:04
          czy ja napisalam ze powienien ja kochac? ja napisalam ze nalezy go oddac na
          złomowisko, co oznacza ze nie znalezy inwestowac w ten zwiazek, nawet łez,

prosze o czytanie ze zrozumieniem,

gdzie jest napisane że ta kobieta o siebie nie dba?
          nigdzie

nie jest wykluczone ze on ma zaburzona osobowosc i zwyczajnie ją dręczy....
          jesli ona teraz sie podda ma przechlapane, kazdy nastepny dzien to dodatkowy
          schodek do pokonania w poźniejszym czasie
    • bitch.with.a.brain Re: Po slubie...tragedia ! 26.02.07, 08:52
      niezależnie od tego jak wyglądasz nie powinien uzywac takich słów.Powiedz mu co
      sadzisz o jego wyglądzie - na pewno nie jest doskonały,bo doskonalych ludzi nie
      ma.Zabroń mu jeść dużo, zeby mu sie tłusty brzych nie zrobił.A dziecko?Chyba nie
      chcesz,zeby dziecko mialo ojca chama?
      • waldek1610 Po slubie ( z moim wygladem) ...tragedia ! 26.02.07, 09:00
        bitch.with.a.brain napisała:

> niezależnie od tego jak wyglądasz nie powinien uzywac takich słów.Powiedz mu
        > co sadzisz o jego wyglądzie - na pewno nie jest doskonały,bo doskonalych
        > ludzi nie ma.Zabroń mu jeść dużo, zeby mu sie tłusty brzych nie zrobił.A
        > dziecko?Chyba nie chcesz,zeby dziecko mialo ojca chama?

Ladnie moja droga Bitch, wydalas wyrok na faceta ktorego wogole nie znasz, nie
        widzialas, wierzysz na slowo kobiecie choc nie wiesz czy nie idealizuje swojej
        osoby, i demonizuje osobe jej meza. A ludzie klamia, kobiety zwlaszcza zawsze
        maja wlasna wersje wydarzen, kobiety troche przypominaja mi Niemcow ktorzy
        mowiac o II Wojnie Swiatowej mowia o zlych Polakach i walecznych, pelnych cnot
        NIemcach...Szkoda slow.
        • bitch.with.a.brain Re: Po slubie ( z moim wygladem) ...tragedia ! 26.02.07, 09:25
          Odpowiedzialam na konkretną wypowiedź kobiety.W necie już tak jest,że musisz
          komuś wierzyć na słowo i gdyby nie założenie,że ta osoba pisze prawde żadna
          sensowna komunikacja nie byłaby możliwa.
          • waldek1610 Re: Po slubie ( z moim wygladem) ...tragedia ! 26.02.07, 09:56

> Odpowiedzialam na konkretną wypowiedź kobiety.W necie już tak jest,że musisz
            > komuś wierzyć na słowo i gdyby nie założenie,że ta osoba pisze prawde żadna
            > sensowna komunikacja nie byłaby możliwa.

acha, i to tylko przypadek ze uwierzylas wlasnie drugiej kobiecie? Wedlug mnie
            swiadczy to twojej ignorancji, bo automatycznie wierzysz osobniczce z ktora sie
            identyfikujesz...
            • bitch.with.a.brain Re: Po slubie ( z moim wygladem) ...tragedia ! 26.02.07, 10:05
              Przypadek,jak pisza faceci to też muszę zakładać,że piszą prawdę i na to własnie
              odpowiadać.Jakoś nie mam problemu z uwierzeniem forumowym facetom.
            • agn30ieszka Re: Po slubie ( z moim wygladem) ...tragedia ! 26.02.07, 23:19
              acha, i to tylko przypadek ze uwierzylas wlasnie drugiej kobiecie? Wedlug mnie
              > swiadczy to twojej ignorancji, bo automatycznie wierzysz osobniczce z ktora
              sie
              >
              > identyfikujesz... - co prawda nie do mnie to zarzut ale się wtrącę:

jakoś facet (jej mąż) się nie wypowiadał więc chyba nie można skomentować jego
              wypowiedzi
          • kawitator Re: Po slubie ( z moim wygladem) ...tragedia ! 26.02.07, 09:57
            rzecież tego się czytać nie da.! Waldek i Bitch czy w każdym wątku musicie toczyć nieskończony i nierozstrzygnięty spór o wyższości Świąt Bożego Narodzenia nad Świętami Wielkiej Nocy Żeby ten spór chociaż był dowcipny ale jest nudny

Skrzydlate i Iluminacja przynajmniej piszą na temat i odnoszą się do autorki wątku

proponowanie adopcji kobiecie, która chce i moze mieć własne dziecko,
            dlatego, bo bedzie w 9 miesiącu duża, pokazuje tylko jedno - albo to
            prowokacja, albo ten facet to egoistyczna K.U.R.W.A .
            To jest celne podsumowanie tylko dlaczego określiłaś go jako „kobitka negocjowanej cnoty” może lepiej „męski organ w zwisie „
      • tad9 Re: Po slubie...tragedia ! 26.02.07, 16:01
        >Powiedz mu co
        > sadzisz o jego wyglądzie - na pewno nie jest doskonały,bo doskonalych ludzi nie
        > ma.

ja jestem...
        • piekielnica1 Re: Po slubie...tragedia ! 26.02.07, 16:10
          > ja jestem

Ja też
        • pavvka Re: Po slubie...tragedia ! 26.02.07, 16:27
          Przypomnienie dla tych co nie pamiętają jak Tad wygląda:
          members.fortunecity.com/soundchaser/tad9.jpg
          • margot_may Re: Po slubie...tragedia ! 26.02.07, 19:49
            Tam nic nie ma...
            • johnny-kalesony Re: Po slubie...tragedia ! 27.02.07, 01:08
              Jak to nic? A kółko zębate z pomarańczowymi bąblami?

Pozdrawiam
              Keep Rockin'
              • margot_may Re: Po slubie...tragedia ! 28.02.07, 00:20
                :) Ja wiem johnny, ze ty się możesz zadowolić byle czym np. grubym tyłkiem byle
                tlyko był w lateksie, więc wybaczam.
            • pavvka Re: Po slubie...tragedia ! 28.02.07, 09:20
              Faktycznie, jeśli klikniesz na linka, to nie działa, ale można skopiować adres
              do okienka adresu i wtedy się pokaże Tad w całej okazałości.
    • star105 Re: Wymień go na lepszy model:) 27.02.07, 01:37
    • gotlama Re: Po slubie...tragedia ! 27.02.07, 21:07
      To na serio?????
      • turbomini E tam, trollica pełną gębą 28.02.07, 00:25
        .
        • skrzydlate tak, skuteczna! 28.02.07, 09:06
          .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka