dokowski 27.04.07, 19:27 Czy polskie panie mają tyle wolnego ducha ile mają nigeryjskie muzułmanki? Kiedyś się mówiło, że Polacy są tuż za Murzynami w rozwoju cywilizacyjnym. Czy trzymamy się jeszcze, czy nawet Murzyni nam uciekają? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bene_gesserit Re: Brawo Nigeryjki! 27.04.07, 19:30 "Nawet Murzyni"? Jezu. Kopnij sie w glowe. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Nie jestem tak wygimnastykowany jak Bene... 27.04.07, 19:40 bene_gesserit napisała: > "Nawet Murzyni"? Jezu. Kopnij sie w glowe. ... Gesserit. Nie jestem Jezem. A poza tym, spróbuj pomyśleć. Czy masz jakąś opinię na temat małżeństw lesbijek? Odpowiedz Link Zgłoś
bene_gesserit Re: Nie jestem tak wygimnastykowany jak Bene... 27.04.07, 19:43 Mam opinie nt zwrotow typu 'sto lat za Murzynami'. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski opinie zgodne z zasadą:... 27.04.07, 20:17 bene_gesserit napisała: > Mam opinie nt zwrotow typu 'sto lat za Murzynami'. ... "A wy Murzynów męczycie" Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Ja zresztą też ulegnę pokusie zmiany tematu 27.04.07, 20:33 Wyznam przy tej okazji, że kocham Bene Gesserit, to dzięki nim heksalogia o Diunie jest największym dziełem SF w historii tego gatunku, cieszą się ze spotkania takiego nicka Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Ja zresztą też ulegnę pokusie zmiany tematu 27.04.07, 22:57 O następny buszujący po archiwach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: ale ostatnie czesci diuny to mizeria straszna 01.05.07, 22:12 Jak wszystkie dokrętki pisane czy kręcone po latach na fali koniunktury (refleksja po obejrzeniu w tv kontynuacji serialu Alternatywy4;)) Ale pierwsza Diuna jest wspaniała, bez dwóch zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
pierdzacy_kon Lesbijki to pasozyty spoleczne 28.04.07, 19:04 Po co one chodza po tej planecie, zero z nich pozytku Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Lesbijki to pasozyty spoleczne 28.04.07, 20:16 A z pierdzących konni nie dość że pożytku nie ma, to jeszcze szkodzą, efekt cieplarniany wypierdzianym metanem pogłębiając. Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Lesbijki 30.04.07, 09:28 A apierdzące konie nikomu - zwłaszcza jeśli pierdzą na forum. Fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Lesbijki to pasozyty spoleczne 29.04.07, 20:33 Nie przesadzaj. Istnienie każdej istoty ludzkiej ma sens. Ale na pewno są grube. www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi? db=pubmed&cmd=Retrieve&dopt=AbstractPlus&list_uids=17463369&query_hl=142&itool=p ubmed_docsum Odpowiedz Link Zgłoś
aelithe Re: Lesbijki to pasozyty spoleczne 29.04.07, 20:36 poza tym cytuję : those reporting a sexual orientation of lesbian (n = 694) had ... high daily alcohol intake Odpowiedz Link Zgłoś
cherryhill Re: Lesbijki to pasozyty spoleczne 01.05.07, 22:10 aelithe napisał: > poza tym > cytuję : > > those reporting a sexual orientation of lesbian (n = 694) had ... high daily > alcohol intake i co ma z tego wynikać? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_behemot8 Re: Lesbijki to pasozyty spoleczne 01.05.07, 22:14 cherryhill napisała: > aelithe napisał: > > > poza tym > > cytuję : > > > > those reporting a sexual orientation of lesbian (n = 694) had ... high da > ily > > alcohol intake > > i co ma z tego wynikać? > Własnie, też wcześniej korciło mnie żeby zapytać ale zrezygnowałam - autor, jak go znam, uznałby to pytanie za niedelikatne a odpowiedź byłaby długa, nudna i nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś