kochanica-francuza 25.05.07, 21:02 i pedofil czyżby??? meskiespytki.blogspot.com/2005/05/napalone.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niju Re: Stary oblech 25.05.07, 21:10 E, na tym blogu sami tacy. W cuda wierzą ;) Kiedyś po przeczytaniu owego bloga wlazłam na czata Interii w ramach eksperymentu i miałam podobne propozycje w podobnej formie, aż mnie skręciło. Zastanawiam się, jak ci ludzie funkcjonują w realu, skoro w sieci jedyne, co potrafią, to powtórzyć piętnaście razy pod rząd "daj foto muszę se zwalić". Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Zachodzę w głowę ... 25.05.07, 21:18 Zachodzę w głowę - znając Twoje upodobania do monitorowania męskich blogów - czyś Ty nie rozpoczęła jakiejś swojej prywatnej krucjaty przeciwko internetowym wyznaniom osobników, którzy w Twoim mniemaniu są mniej lub bardziej zwichrowani. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Łżesz w żywe oczy 25.05.07, 21:24 johnny-kalesony napisał: > Zachodzę w głowę - znając Twoje upodobania do monitorowania męskich blogów - Jedynym męskim blogiem, jaki monitoruję, jest fotka pe el. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Zachodzę w głowę ... 25.05.07, 21:25 a ja zachodzę w głowę , czy ty w ogóle masz jakieś sumienie. Przypominasz Ogolone jajko". Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Dziecko ... 25.05.07, 21:33 Czyś Ty kiedy widziała jajko z włosami? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dziecko ... 25.05.07, 21:35 johnny-kalesony napisał: > Czyś Ty kiedy widziała jajko z włosami? A wiesz, co to jest nick? Pod nickiem "Ogolone jajka" ukrywa się internauta bardzo podobny do ciebie i także pozbawiony sumienia. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Dziecko ... 25.05.07, 21:44 Kiedy byłaś ostatnio na spacerze? Od jak dawna nie wyłączałaś komputera? Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dziecko ... 26.05.07, 17:42 johnny-kalesony napisał: > Kiedy byłaś ostatnio na spacerze? Dzisiaj. Od jak dawna nie wyłączałaś komputera? Od pięciu minut (wcześniej byłam poza domem). Jesteś złamas, chamidło i podlec. Oraz bezmózg. Odpowiedz Link Zgłoś
kochanica-francuza Re: Dziecko ... 26.05.07, 17:43 johnny-kalesony napisał: > Kiedy byłaś ostatnio na spacerze? Od jak dawna nie wyłączałaś komputera? Nie ma to jak Polaczek-ziemniaczek, upokarzający bliźniego mówiąc "wariat jesteś". Każdy Kaczo z osobna ma więcej rozumu, szlachetności i klasy od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Dziecko ... 26.05.07, 23:48 O kalesonku, to jest argument z półeczki "przemęczona jesteś" więc "twój mózg nie funkcjonuje poprawnie" czyli "ad populum". Jak ci się uda przekonać publiczność że kochanica jest "przegrzana" to zgodnie z przyjętą przez "populum" (zresztą całkiem chyba słuszna zasadą), że mózg przemęczony nie funkcjonuje poprawnie, uda ci się przekonać dyskutantów,że kochanica pisze bzdury. Nie masz nic lepszego na gnębienie opzycjonistek? Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Dziecko ... 27.05.07, 11:41 W tym momencie nie miałem, jak może nie mieć ktoś, kto przez ostatnie 96 godzin przespał wszystkiego może godzin 9 albo nawet 10. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: Stary oblech 26.05.07, 23:34 Rajcuje cię włażenie na takie coś? Dajże sobie spokój, szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś