Dodaj do ulubionych

UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow

06.09.03, 19:28
przygladamsie forumod jakiegos roku i zauwazylem, ze jakos zadna ze stalych
uczestniczek, czy tez zaden ze stalych uczestnikow nie chce polemizowac z
BRvUngern-Sternber.

ani barbinator, ani doku,

a jesli ktos sie odezwie, to inni pisza, zeby sie nie dal sprowokowac

z czego to wynika?

na przyklad tekst o tym, ze prostytutki to ucielesnienie idealow feminizmu -
robia ze swoimi cialami to, co im sie podoba
Obserwuj wątek
    • Gość: barbinator the truth is out there IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.03, 21:43
      misiek_07 napisał:

> przygladamsie forumod jakiegos roku i zauwazylem, ze jakos zadna ze stalych
      > uczestniczek, czy tez zaden ze stalych uczestnikow nie chce polemizowac z
      > BRvUngern-Sternber.
      >
      > ani barbinator, ani doku,
      >
      > a jesli ktos sie odezwie, to inni pisza, zeby sie nie dal sprowokowac
      >
      > z czego to wynika?
      >

Radzę poczytać trochę starych postów z początków kariery głównego rozśmieszacza
      tego forum czyli brrumbrruma - czyli z czasów gdy niektórzy i niektóre z nas
      jescze próbowali z nim rozmawiać.
      BTW zwracam uwagę na fakt, że stali bywalcy forum spod znaku antyf. też jakoś
      mało entuzjastycznie reagują na twórczość brumisia. Raz nawet jeden z nich
      bardzo słusznie napisał, że tego typu posty w kwestii np aborcji w jakich brrum
      się specjalizuje ośmieszają stronę z którą tenże się solidaryzuje...
      Pozdr. B.
    • zanka Re: UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow 06.09.03, 23:02

> a jesli ktos sie odezwie, to inni pisza, zeby sie nie dal sprowokowac
      >
      > z czego to wynika?
      >
      > na przyklad tekst o tym, ze prostytutki to ucielesnienie idealow feminizmu -
      > robia ze swoimi cialami to, co im sie podoba

to wynika z tego, ze sam przeczy sobie. trudno dyskutowac z kims, kto jest tak
      niekonsekwentny.

ps. czy uwazasz, ze prostytutki robia ze swoimi cialami to co chca. dziwkarz
      napisal, ze sa zabawkami w rekach mezczyzn, wiec jak to jest????
      • Gość: loko Re: UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 13:46
        zanka napisała:

> ps. czy uwazasz, ze prostytutki robia ze swoimi cialami to co chca. dziwkarz
        > napisal, ze sa zabawkami w rekach mezczyzn, wiec jak to jest????

Kurwy są dobrowolnymi płatnymi zabawkami w rękach mężczyzn. Chyba że stawiasz
        kurwę na równi z powiedzmy motorówką, samochodem - to też zabawki.
    • dr.krisk Re: UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow 07.09.03, 01:05
      misiek_07 napisał:

> przygladamsie forumod jakiegos roku i zauwazylem, ze jakos zadna ze stalych
      > uczestniczek, czy tez zaden ze stalych uczestnikow nie chce polemizowac z
      > BRvUngern-Sternber.
      A daj ty spokój - polemizować można z poważnymi i przebiegłymi dyskutantami.
      Baron jest raczej śmieszno-nadęty, to sobie najwyżej jaja z niego porobimy, ale
      polemizować? Wolne żarty...
      KrisK
    • Gość: EWOK Re: UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow IP: *.acn.waw.pl 07.09.03, 13:07
      A dlaczego miałabym polemizować z kimś, kto nie czyta wypowiedzi
      interlokutora? To dość jałowe zajęcie, nie uważasz?
      • kociamama Re: UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow 07.09.03, 16:29
        Gość portalu: EWOK napisał(a):

> A dlaczego miałabym polemizować z kimś, kto nie czyta wypowiedzi
        > interlokutora? To dość jałowe zajęcie, nie uważasz?

A do tego jescze posluguje sie do znudzenia tymi samymi wyswiechtanymi
        argumentami, uciekajac sie do kwestii aborcji w kazdym watku lub wyzywajac od
        komunistow.
        • misiek_07 Re: UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow 09.09.03, 07:21
          kociamama napisała:

> Gość portalu: EWOK napisał(a):
          >
          > > A dlaczego miałabym polemizować z kimś, kto nie czyta wypowiedzi
          > > interlokutora? To dość jałowe zajęcie, nie uważasz?
          >
          > A do tego jescze posluguje sie do znudzenia tymi samymi wyswiechtanymi
          > argumentami, uciekajac sie do kwestii aborcji w kazdym watku lub wyzywajac od
          > komunistow.

a co to znaczy wyswichtnymi?
    • misiek_07 PEWNIE MACIE RACJE 07.09.03, 16:50

ale paradoksalnie ten gosc w wielu kwesiach ma racje - na przyklad tlumaczac
      przyczyny sukcesu islamu w krajach Europy Zachodniej
      • Gość: sagan Re: PEWNIE MACIE RACJE IP: *.desy.de 08.09.03, 10:10
        ja probowalam dyskutowac (chocby w watku o poparciu
        feminizmu dla prostytucji), ale w wiekszosci przypadkow
        spotykala mnie *cisza*. jak tu dyskutowac?
        moze sprobujesz wiadomego pana namowic do odpowiedzi na
        kilka moich pytan? chocby, czy uwaza, ze nalezy zmusic do
        urodzenia dziecka kobiete, ktora moze to przyplacic
        zyciem... albo co uwaza o obecnej ustawie
        antuaborcyjnej... ja czekam juz baaaaaardzo dlugo...
        ... i nic
      • Gość: barbinator Re: PEWNIE MACIE RACJE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 08.09.03, 10:38
        misiek_07 napisał:

>
        > ale paradoksalnie ten gosc w wielu kwesiach ma racje - na przyklad tlumaczac
        > przyczyny sukcesu islamu w krajach Europy Zachodniej

Nie wiem jak on to tłumaczy i jakos trudno mi uwierzyć by jego tłumaczenia były
        cos warte (to mój wrodzony sceptycyzm, nic osobistego...) natomiast zawsze mnie
        bawi jak ktos wspomina o "sukcesach islamu w krajach europejskich".
        Ostatnio prasa podała, że w Danii (przodującej nie wiedzieć czemu w
        ilości "nawróconych") przechodzi na islam aż 200 osób rocznie. Dania liczy
        sobie ok. 6 mln dusz a więc łatwo wyliczyć iż przy takim tempie wzrostu za
        zaledwie 30 tysięcy lat wszyscy Duńczycy będą muzułmanami. Jeśli oczywiście w
        międzyczasie w modę nie wejdzie równie ekspansywny i złowieszczy dla naszej
        cywilizacji kult Światowida.

Pozdr. B.
        • misiek_07 Re: PEWNIE MACIE RACJE 08.09.03, 13:25
          Gość portalu: barbinator napisał(a):

> bawi jak ktos wspomina o "sukcesach islamu w krajach europejskich".
          > Ostatnio prasa podała, że w Danii (przodującej nie wiedzieć czemu w
          > ilości "nawróconych") przechodzi na islam aż 200 osób rocznie. Dania liczy
          > sobie ok. 6 mln dusz a więc łatwo wyliczyć iż przy takim tempie wzrostu za
          > zaledwie 30 tysięcy lat wszyscy Duńczycy będą muzułmanami.

hmmm, nie wiem, skad Dania

ja bym raczej powiedzial o Belgii (gdzie wg. Rzeczpospolitej na islam przeszlo
          ok. 30 tysiecy osob), czy Francji, gdzie wg nieoficjalnych danych jest 10 mln
          muzulmanow, z czego okolo polowy (bo to dane oficjalne dotyczace liczby
          muzulmanow) maja juz obywatelstwo francuskie

pozdrawiam
          • Gość: barbinator Re: PEWNIE MACIE RACJE IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.03, 08:38
            misiek_07 napisał:

> Gość portalu: barbinator napisał(a):
            >
            > > bawi jak ktos wspomina o "sukcesach islamu w krajach europejskich".
            > > Ostatnio prasa podała, że w Danii (przodującej nie wiedzieć czemu w
            > > ilości "nawróconych") przechodzi na islam aż 200 osób rocznie. Dania liczy
            >
            > > sobie ok. 6 mln dusz a więc łatwo wyliczyć iż przy takim tempie wzrostu za
            >
            > > zaledwie 30 tysięcy lat wszyscy Duńczycy będą muzułmanami.
            >
            > hmmm, nie wiem, skad Dania
            >
            > ja bym raczej powiedzial o Belgii (gdzie wg. Rzeczpospolitej na islam
            przeszlo
            > ok. 30 tysiecy osob), czy Francji, gdzie wg nieoficjalnych danych jest 10 mln
            > muzulmanow, z czego okolo polowy (bo to dane oficjalne dotyczace liczby
            > muzulmanow) maja juz obywatelstwo francuskie
            >
            > pozdrawiam

Jedno z nas myli temat wątka - jeżeli to ja, to przepraszam i wycofuję ten post
            (mam ostatnio trochę mało czasu i mogę mylić niektóre rozmowy) Jeżeli jednak to
            w tym wątku chodzi o poznanie przyczyn dla których Europejczycy przechodzą na
            islam, to twój powyższy post jest ni przypiął ni przyłatał. Przecież nie chodzi
            nam o rozmowę nad meandrami francuskiej czy belgijskiej polityki emigracyjnej,
            prawda? Podane przez ciebie liczby (bo tych 30.000 w Belgii to oczywiście nie
            są nawróceni na islam rdzenni Europejczycy, wcześniejsi chrześcijanie czy
            ateiści tylko emigranci arabscy którzy swoim przybyciem powiększają liczebność
            gmin muzułmańskich) to raczej strzelenie sobie samobója gdyż pokazują one coś
            dokładnie przeciwnego do tezy przez ciebie zamierzonej - muzułmanie wolą
            kulturę europejską (co prawda tylko w jej materialnym wymiarze) gdyż całymi
            tabunami przybywają do Europy. Gdyby naprawdę tak bardzo kochali swoją własną
            kulturę jak to deklarują, to siedzieliby w domu gdzie nikt nie zabrania im
            chodzić w chuście do pracy ani nie każe posyłać dziewczynek na lekcje W-F. Zła
            polityka imigracyjna takich krajów jak Francja czy Belgia to istotny problem -
            w przeciwieństwie do rzekomych zagrożeń w wyniku islamizacji rdzennej ludności
            europejskiej. W latach 70-siątych modny był buddyzm, potem szamanizm i
            rozmaite "powroty do korzeni", choćby kult Światowita czy Odyna - i co, wynikło
            z tego cos dla naszej kultury istotnego?
            Pozdr. B.
    • Gość: BRvUngern-Sternber Re: UNIKANIKI FEMINISTEK i innych postepowcow IP: *.bg.am.lodz.pl 10.09.03, 12:44
      EEE spokojnie jakos na brak wpisow nie narzekam raczej nie nadazam odpisywac.Co
      do Doku to masz bledne pojecie to ja przestalem mu odpisywac bo wpisywal takie
      bzdury ze juz nie bylo co pisac.Mozasz poszukac starszych watkow.A co do
      barbinator to nie zauwazylem zeby mi nie odpisywala.Tylko niejaka Ewok
      agronomka-arabistka udaje ze mnie nie czyta co jest nawet zabawne :O))).Wiec
      nie ma zmartwienia ze za malo raczej za duzo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka