eliza252 24.02.04, 13:11 Czy jest możliwe zajść w ciążę biorąc od 5 lat proszki atykoncepcyjne? Oczywiście biorąc pod uwagę stosunek z wytryskiem wewnątrz kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
an_ni Re: ciąża a antykoncepcja. 24.02.04, 13:16 wszystko jest mozliwe a cos na to wskazuje u ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
eliza252 Re: ciąża a antykoncepcja. 24.02.04, 13:34 Dziwnie się czuję. Jest mi nie dobrze i czuję się dziwnie zmęczona. Czy słyszałaś w ogóle o takim przypadku? Odpowiedz Link Zgłoś
an_ni Re: ciąża a antykoncepcja. 24.02.04, 13:56 mialas ostatnio krwawienie tzw miesiaczkowe miedzy listkami? jesli mialas to powinno byc spoko albo zrob test Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ciąża a antykoncepcja. 24.02.04, 13:34 nie jest to możliwe, ale działanie pigułek osłabiają wymioty, biegunki, niekiedy herbatki przeczyszczające, niektóre lekarstwa, antybiotyki, opóźnienia we wzięciu pigułki przekraczające 12 giodzin, zapominienie tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
eliza252 Re: ciąża a antykoncepcja. 24.02.04, 13:40 Dziękuję, czuję się podniesiona na duchu. Też mi się to wydaje nie możliwe, ale jak zaczynam sobie nabijać tym głowę to wszystko wydaje mi się możliwe. Czy słyszałaś w ogóle kiedyś o takim przypadku, żeby kobieta biorąca proszki (bez tych wszystkich przypadków, które opisałaś: bez wymiotów, biegunki i opóźnień w połknięciu proszka) mogła zajść w ciążę? Przyznam, że nie byłoby mi to teraz na rękę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
moniak7 Do Mamalgosi 24.02.04, 13:56 Z calym szacunkiem, a skad takie rewelacje? Sama bralam kilka lat, znam mnowstwo ludzi ktorzy biora piguly i czytam sporo na ten temat. Jezeli jest wpadka to zawsze okazuje sie, ze czynnik ludzki mial decydujace znaczenie. Moze wyjasnisz skad i na jakiej podstawie masz takie rewelacje i straszysz dziewczyne niepotrzebnie. Czekam z ciekawoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
rapatuja Re: ciąża a antykoncepcja. 24.02.04, 13:54 rozwala mnie słowo "proszki" )) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: ciąża a antykoncepcja. 24.02.04, 16:42 eliza252 napisała: > Czy jest możliwe zajść w ciążę biorąc od 5 lat proszki atykoncepcyjne? > Oczywiście biorąc pod uwagę stosunek z wytryskiem wewnątrz kobiety. Jresli nie było zadnych nierewgularnosci- to nie ma możliwosci Odpowiedz Link Zgłoś