papulapka 20.03.04, 11:24 strasznie mnie wszytsko swedzi?? i jest czerwone. czy to grzybica?? i czy moge ja wyleczyc sama?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann10 Re: grzybica?? 20.03.04, 11:30 Nie radziłabym Ci, ja też nie dawno to przeszłam i po wizycie i zastosowaniu maści i tabletek doustnych szybko przeszło. Bez tego będzie coraz gorzej. Życzę zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś
papulapka Re: grzybica?? 20.03.04, 19:57 dzisiaj czuje sie juz troszke lepiej. zaczelam stosowac lactovaginal i clotrimazolum. ale czy to naprawde grzybica?? co zrobic zeby juz wiecej tego nie miec- mam pierwszy raz!! Odpowiedz Link Zgłoś
misia777 Re: grzybica?? 20.03.04, 20:20 musisz isc do lekarza bo laktovaginal stosuje sie jak kobieta jest zdrowa, pomaga odbudowac naturalna flore bakteryjna , ale na grzybice stosuje sie inne lekarstwa , ktore przepisze ci lekarz po zbadaniu ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
martini_very_bianco Re: grzybica?? 20.03.04, 21:29 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=11361501 przeklejam wątek, po raz kolejny nieco irytując się, że dziewczyny nie przeglądają chociażby kilkunastu wątków wstecz. Tam jest o zapobieganiu, w kwestii leczenia - idź do lekarza, kolegę grzybka można stwierdzić tylko na podstawie badania cytologicznego, bo objawy mogą być na przykład nałożeniem się kilku innych choróbstw. I się nie stresuj, bo to jeszcze bardziej osłabia organizm i sprawia, że jest podatny na grzyby. W okresie przesilenia wiosennego , na przednówku, nasze organizmy są generalnie osłabione (tak nas ukształtowały tysiące lat naszego klimatu) i bardziej skłonne do przyciągania różnych świństewek. Odpowiedz Link Zgłoś