Dodaj do ulubionych

seks oralny

23.04.04, 17:55
mam pytanie do wszystkich! chciala bym zaczac uprawiac seks oralny z moim
chlopakiem! duzo sie o tym slyszy jak to sie robi i tak dalej... ale ja mam
takie troche dziwne pytanie... co zrobic ze sperma?? jezeli czuje ze sie
zlibza wytrysk to co mam zrobic?? polknac... to raczej bym nie chciala...

Obserwuj wątek
    • martini_very_bianco Re: seks oralny 23.04.04, 20:01
      tutaj nikt Ci nic nie powie chyba... sami to musicie z facetem wykombinować.
      jeśli nie chcesz, przecież nie musisz. tylko trzeba prozaiczną chusteczkę
      higieniczną mieć na podorędziusmile

16%VOL
      22%VAT
      • amby Re: seks oralny 24.04.04, 02:43
        dokladnie - po prostu wypluj/wytrzyj chusteczka. albo tez niech on ci powie jak
        bedzie dochodzil i sam wytrysk bedzie juz poza twymi ustami. tylko wczesniej
        porozmawiajcie na ten temat i daj mu jasno do zrozumienia , ze nie chcesz lykac
        tylko tak.
    • zalotnica Re: seks oralny 24.04.04, 03:30
      a czy Ty masz jakies zasady...?
      • the_kami Re: seks oralny 24.04.04, 11:14
        big_grinDD
        A jakie zasady trzeba mieć, żeby uprawiać/nie uprawiać seksu oralnego?!
      • lilith76 Re: seks oralny 24.04.04, 15:59
        zalotnica, od jakiegoś czasu nurtuje mnie to pytanie - ile ty masz lat? bo na rówieśniczkę królowej Wiktorii nie wyglądasz.
    • lotsofexperts Re: seks oralny 24.04.04, 11:05
      z lektury wielu watkow na roznych forach jasno wynika ze wiele kobiet ma obawy
      niechec lub nawet bardziej emocjonalnie nacechowane oddcucia w stosunku do
      meskiej spermy ( powiedzmy sobie szczerz ze nawet juz sam ten wyraz brzmi
      innaczej niz np kobiece soczki) sznuje to i rozumiem, bo przeciez sex opiera
      sie na zasadzie wzajemnego przyzwolenia i obustronnej przyjemnosci. oczywiscie
      nie mozesz sie do niczego zmuszac ale nie da sie ukryc ze juz sama milosc
      francuska jest dla mezczyzn jeednym z najbardziej podniecajacych wrazen, a
      final w ustach partnerki ta przyslowiowa wisienka wienczaca tort. dopoki nie
      sprobujesz to sie nie przekonasz , popros wiec partnera zeby dal ci do
      zrozumienia kiedy bedzie sie zblizal, zreszta sama to tez wyczujesz i sama sie
      przekonaj czy smak i konstystencja nasienia stanowi dla ciebie jakis problem.
      mozesz wtedy polknac albo wypluc w husteczke. opinie kobiet sa podzielone wiec
      nie nastawiaj sie ani na cos okropnego ani nie na nektar bogow. pozdrawiam
    • celebrity Re: seks oralny 24.04.04, 15:22
      A niby dlaczego bys nie chciala? Nie boj sie tedy w ciaze nie zajdziesz... smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka