pielcia 04.05.04, 20:45 jakie mialyscie pierwsze objawy ciazy??Chodzi mi czy w pierwszych dniach i tygodniach do 2-3 ma sie widoczne objawy?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asieczek1 Re: pierwsze objawy ciazy 04.05.04, 21:03 jasne, ja miałam okropne nudności i wszystko mi śmierdziało, zresztą podświadomie czułam że jestem w ciąży. Jeśli ty jesteś, życze powodzenia i ślicznego dzidziusia, są naprawde kochane... Odpowiedz Link Zgłoś
gagat100 Re: pierwsze objawy ciazy 04.05.04, 21:30 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=586&w=12225536 pytanie sie powtarza wiec tu sobie zerknij, ja wiedzialam jakos podswiadomie zanim zrobilam test i zanim mial minac dzien spodziewanej @ Odpowiedz Link Zgłoś
patyczako Re: pierwsze objawy ciazy 04.05.04, 22:02 ogolne zle samopoczucie, ciagle zmeczenie, bardzo czeste oddawanie moczu, wyostrzony wech tzn. nadwrazliwosc na wszelkie konkretne zapachy, wstret do kawy (a jestem typowa kawiara)... Odpowiedz Link Zgłoś
ali_bey Re: pierwsze objawy ciazy 05.05.04, 00:34 U mnie niebyło żadnych mdłosci ani wyostrzonego zmysłu powonienia tylko dziwne"bulgotanie" w okolicach macicy i dziwny posmak w ustach(jakby metaliczny) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: pierwsze objawy ciazy 05.05.04, 11:41 ja tak mam co miesiąc przed okresem - to część PMS-u. jak pomyślę, że w ciąży to by trwało dłużej niż tydzień, to mi się macierzyństwa odechciewa... Odpowiedz Link Zgłoś
agat337 Re: pierwsze objawy ciazy 05.05.04, 07:57 Zachwiana emocjonalnosc, czestrze bieganie do toalety, napady niepochamowanego apetytu, klopoty ze snem... Ogolnie, troche niepokojace uczucie, ze cos jest "nie tak". Odpowiedz Link Zgłoś