Dodaj do ulubionych

życie intymne

08.06.11, 21:52
Chciałam zapytać jakie stosujecie zabezpieczenie przed kolejną ciążą gdy karmicie piersią czy tylko zażywacie jedyne dostępne tabletki anty,czy prezerwatywa jest wystarczająca?Jestem mamą 5 msc którego karmię a boję sie zajść w kolejną ciąże
Obserwuj wątek
    • tyska1_3 Re: życie intymne 09.06.11, 09:11
      Ja brałam Azalie ale są jeszcze cerazette, prezerwatyw nie używałam i nie używam, nigdy nie miałam do tego zaufania. Możesz sobie zafundować wkładkę wewnątrzmaciczną ale to musiałabyś się dowiedzieć bo osobiście nie miałam z tym styczności więc nie będę się wypowiadać. Zapytaj swojego gin on na pewno doradzi Ci najlepszy sposób zabezpieczenia
    • matka_karmiaca Re: życie intymne 09.06.11, 09:32
      Ja tam całe życie używam prezerwatyw, do tabletek nie mam zaufania.
    • tygrysiatko1 Re: życie intymne 09.06.11, 09:47
      tabletki albo wkładka...
      prezerwatyw nie lubię, nie stosuję i nigdy nie stosowałam...
    • gazeta_mi_placi Re: życie intymne 09.06.11, 10:32
      Czemu się boisz zajść w kolejną ciążę?
    • czilala80 Re: życie intymne 09.06.11, 13:30
      To pytanie to chyba jakiś żart...Ile Ty masz lat, że o takie rzeczy pytasz na forum? Do tej pory jak się zabezpieczałaś? Płukanka z wody z octem? Nie wiesz co wybrać? A jak jedna napisala Ci tabletki, druga prezerwatywa, trzecia wkładka to co? Założysz u gina wkładkę, mężowi prezerwatywę i jeszcze łykniesz tabletkę bo tak Ci na forum napisali? Ja nie wiem, chyba czasem tylko ktoś pisze na tym forum żeby pisać.
    • Gość: Gość Re: życie intymne IP: *.7-1.cable.virginmedia.com 09.06.11, 15:02
      Rozumiem że nie chesz zajść w kolejną ciąże zanim dziecko nie podrośnie,pewnie to jest powód dla którego się boisz.Proponuje iść do lekarza,niech on ci coś poleci,bo na forum znajdziesz tylko powtarzające się tabletki,wkładka czy prezerwatywa.
    • Gość: gosc Re: życie intymne IP: *.icpnet.pl 09.06.11, 18:51
      Gumka starczysmile tylko uważj by nie pękła tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka