Dodaj do ulubionych

Okres nieregularny

14.05.04, 21:26
Dziewczyny czy u Was okresy są regularne, co ile dni występują?
Obserwuj wątek
    • ona_1983 Re: Okres nieregularny 14.05.04, 21:36
      u mnie ostatnio co 34 dni, ale jest troche nieregularny wcześniej miałam co 29
      dni.
    • asmonika Re: Okres nieregularny 14.05.04, 21:46
      u mnie to juz wogole horror
      rok 2003 zaraz jak przestalam karmic po 36, 33, 41, 38, 23 dniach, potem
      bralam tabletki wiec mialam jak w zegarku i odkad w listopadzie przestalam brac
      tabletki poniewaz chcialbym miec drugie dziecko po 19. A w tym roku po 36,
      26, 32, 30, 37 dniach. Dla mnie to koszmar bo nigdy nie wiem kiedy ten okres
      dostane. Staram sie o dzidzie juz od stycznia i jakos nie moge zajsc w ciaze (
      nie wiem kiedy mam dni plodne) Myslalam ze po pierwszej ciazy sie jakos
      wyreguluje ale nic z tego. Widocznie musi tak byc..
      Pozdrawiam papa
    • heather_morris Re: Okres nieregularny 14.05.04, 22:03
      Wiesz, ta regularnosc zalezy od wielu czynnikow m.in od wieku, wyjazdow, stresu.

Ja mam raczej regularne 26-32 dni (tzn. mialam przed pigulkami i mam teraz jak
      pigulek juz nie biore), ale jak gdzies wyjezdzam to czasami zdarza sie nawet 40
      i wiecej dni. A mam 24 latka.

Pozdrowionka
      • monika2003 Re: Okres nieregularny 14.05.04, 22:16
        Ja zawsze miałam co 28-29 dni. W tym miesiącu mija dziś 28 dzień i nawet nie
        czuję zwiastunów. Przez ostatnie dni żyję w ciągłym stresie. Z jednej strony
        boję się, że coś złego się dzieje i będzie to miało negatywne skutki, a z
        drugiej chciałabym mieć już go za sobą bo za tydzień ma egzaminy. Nie wiem co
        robić. Nie mogę się odprężyć. Jestem cała spięta.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka