Dodaj do ulubionych

Nocne siusianie

29.07.11, 11:47
Witam
Mam taki problem.Budzę się w nocy i tak bardzo chce mi się siusiu ze nie mogę wstać.Budzę się w krytycznym momencie i muszę sporą chwile wstrzymywać resztkami sił żeby w ogóle wydostać się z łóżka.Bardzo często po takim czymś boli mnie pęcherz i cały brzuch,mam tak co noc,tylko nie zawsze boli mnie po tym brzuch.Dziś bardzo boli.Nie wiem czemu sie tak dzieje?Każdej nocy przynajmiej dwa razy mam takie krytyczne przebudzenia.Czy wy też tak macie?
Obserwuj wątek
    • zawsze-soffie Re: Nocne siusianie 29.07.11, 12:36
      nie. jakbym miała takie coś zaczęłabym się martwic i odwiedziłabym lekarza.
      • Gość: rwer Re: Nocne siusianie IP: *.dip.t-dialin.net 29.07.11, 14:44
        Oczywiscie, ze to nie jest noralne!!! Musisz natychmiast isc do lekarza. Urolog sie klania.
        • helciamorelcia Re: Nocne siusianie 29.07.11, 15:53
          Dzieki za odpowiedzi.Wiem ze to nie jest normalne ale nie wiem gdzie z tym isc.Mieszkam w UK i niestety trafiam na takich lekarzy ze szkoda gadac.Chodze dwa lata z przepuklina w pępku bylam w szpitalu nawet bo takie bolesci mialam a oni ciage mowią ze nie bedą operowac bo z tym mogę sobie chodzic no chyba ze dojdzie do sytuacji ratującej zycie to wdedy zoperują.Na szczęscie w sierpniu mam już umowiana operacje w Polsce bo tu nie wiem jakbym dlugo z tym chodzila.Przepuklina jest coraz większa i często pobolewa.Nie wierze tutejszym lekarzom,jak mowilam ze mnie boli i jest coraz wypuklejsza zresztą sama widziala to zapisala mi jakies gów... na kwasy zoładkowe.Szkoda gadac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka