magda1104 03.01.12, 17:18 Dziewczyny, czy któraś miała biopsję guzka? Podobno to bezbolesny zabieg, czy tak jest naprawdę? i czy mozna wrócić samej do domu, czy lepiej zeby ktoś przyjechał? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mruwa9 Re: Biopsja piersi 03.01.12, 17:33 mialam tylko biopsje tarczycy, ale nie sadze, zeby sie to czymkolwiek roznilo. nie ma zadnego problemu z samodzielna jazda tam i z powrotem. Wizyta u dentysty bywa bardziej obciazajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Biopsja piersi 03.01.12, 17:39 Mialam kilka tygodni temu. Bezbolesne, szybsze i mniej problematyczne niz wymieniona wyzej wizyta u dentysty. Po zabiegu sama wrocilam do domu i jeszcze po drodze zrobilam zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
kota_marcowa Re: Biopsja piersi 03.01.12, 18:51 Miałam, zamknęłam oczy, bo bałam się igły i czekałam na ukłucie... i czekałam...i pani dr uświadomiła mnie, że już dawno po Odpowiedz Link Zgłoś
agniesia1973 Re: Biopsja piersi 03.01.12, 18:57 Miałam kilka lat temu biopsję. Byłam przerażona, ponieważ nie wiedziałam czego się spodziewać. Okazało się, że strach ma duże oczy - nie bolało, trwało chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rozaly Re: Biopsja piersi 03.01.12, 19:15 Ja miałam niedawno biobsję mammotoniczą - w znieczuleniu miescowym usuneli mi całą torbiel. Nie bolało. Odpowiedz Link Zgłoś
esi1 Re: Biopsja piersi 03.01.12, 19:24 Miałam kilka miesięcy temu. Zupełnie bezproblemowo. Bardziej boję się dentysty. Odpowiedz Link Zgłoś
nabakier Re: Biopsja piersi 03.01.12, 19:25 Ja miałam biopsję torbiela i usuwanie jego zawartości. Nakłucie trochę bolało, ale mam przeczulicę, więc normalnie raczej nie boli. Pozostała mi w miejscu wkłucia ciemnofioletowa plamka średnicy 3 mm. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Biopsja piersi 03.01.12, 19:36 Naprawdę, to zabieg mniej bolesny od zwyklego zastrzyku - nie ma się czego bać. Odpowiedz Link Zgłoś
paskudek1 Re: Biopsja piersi 03.01.12, 19:36 ja też miałam biopsję taczycy, nic nie czułam, a bądź co bądź wkłucie w gardło to było. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: Biopsja piersi 03.01.12, 23:18 Boli tyle co zastrzyk, może siniak pozostać. Dużo gorsze jest czekanie na wynik... Odpowiedz Link Zgłoś
babsee Re: Biopsja piersi 04.01.12, 08:26 Ja zle wspominam.Miala miec biopsje, w trakcie zdecydowano ze zrobią mi mammotoniczną bo guzek byl do usunięcia.Wrazenia byly okropne, cycek bolal na maxa bo guzek byl twardy, pan gmyral tym urządzeniem az mi oczy wyszly.Po zabiegu wstalam i....zemdlalam.... Chyba z nerwow.Bogu dziekowalam ze maz byl ze mna. Zamiast bezbolesnego zabiegu mialam hard core.A jak mnie zabandazowali!nie mogalm sie ubrac. Wiec, jesli masz ,mozliwosc, lepiej idz z kims. Odpowiedz Link Zgłoś
magda1104 Re: Biopsja piersi 04.01.12, 11:56 Dzięki. Mam nadzieję, ze przypadek babsee to wyjątek i będzie ok! Odpowiedz Link Zgłoś