Gość: ola IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.06.04, 11:42 po 2 porodach moje krocze zostało źle zszyte. bardzo mi to przeszkadza i krępuje. czy jest możliwość korekcji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniuszko1 Re: plastyka krocza 18.06.04, 17:48 Ja jestem co prawda po jednym porodzie, ale też mnie źle zzyto, bolało mnie i ciągnęło. Trafiłam na lekarza, który bezboleśnie załatwił sprawę laserem i teraz czuję się, jakbym w ogóle nie rodziła. Zero dolegliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiass13 Re: plastyka krocza 20.06.04, 14:20 Czesc dziewczyny. Mam ten sam problem. Moniuszko czy moglabys podac namiary na tego lekarza? Jestem z Wawy. Pozdrawiam. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: plastyka krocza IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 20.06.04, 15:48 temat ciekawy i dotyczy pewnie wielu kobiet , wypowiadajcie sie wiec dziewczyny , ja mam poród dopiero przedemną i też sie baaardzo obawiam jego skutków. zuza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Teresa Re: plastyka krocza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.04, 14:42 Prywatnie czy państwowo? Jak prywatnie to za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: plastyka krocza IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 11:51 napiszcie coś więcej, bardzo mnie interesuje ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś