Gość: Agatka IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 01.07.04, 13:47 jak to jest z prywatnymi gabinetami ginekologicznymi, którzy mają umowe z NFZ? Czy wizyta jest bezplatna?, czy też doplaca się coś... w przypadku np. badania cytologii czy cos tam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krakuska Re: Pytanie!!! IP: *.autocom.pl 01.07.04, 18:35 No właśnie też jestem ciekawa. Lekarz, do którego ostatnio zaczęłam chodzić na początku nie miał podpisanj umowy z NFZ. Potem gdzy byłam u niego to już miał umowę, ale za badanie cytologiczne trzeba było zapłacić. A teraz znowu umowy nie ma podpisanej. Czy to możliwe, aby lekarze podpisywali umowy z NFZ tylko na miesiąc? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
magda010 Re: Pytanie!!! 01.07.04, 20:40 Jak lekarz ma umowe z NFZ to i tak placisz za wszystkie badania, ktore nie sa refundowane przez NFZ. Np cytologia i tak jest pelnoplatna, czy to prywatnie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Pytanie!!! IP: *.ynet.pl / 213.241.34.* 01.07.04, 23:02 > Np cytologia i tak jest pelnoplatna, czy to prywatnie > czy nie. a od kiedy cytologia nie jest refundowana przez NFZ? w normalnej "państwowe" przychodni jest gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilith76 Re: Pytanie!!! IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 02.07.04, 09:50 cos się zmieniło w 2004??? w grudniu robiłam cytologię w państwowej przychodni za darmo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agatka Re: Pytanie!!! IP: *.mtnet.com.pl / *.mt.pl 02.07.04, 14:09 Ja tez wlasnie robilam za darmo w przychodni. mm Coś się zmienilo? To ile w takim razie kosztuje badanie cytologii? Oni chyba zwariowali, placic jeny:> Odpowiedz Link Zgłoś