Gość: izu3 IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 29.09.04, 19:31 bylam ostatnio u ginekologa i wykryl u mnie pewna anatomiczna wade - mianowicie przegrode u wejsciu do pochwy.zaleca mi operacje.moze ktoras z was tez miala cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalinosia Re: przegroda IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 21:03 hej, ja miałam. Właściwie nigdy mi to nie przeszkadzało, nawet przy współżyciu, chociaz ponoc była ona spora . Podczas operacji ginekologicznej, z zupełnie innego powodu, usunięto mi też,przy okazji że tak powiem , za moją zgodą, ową przegrodę. Jeśli ona Ci przeszkadza, utrudnia współzycie to może warto się zastanowić nad usunięciem. Poza tym może ona utrudniać zajście w ciąże, stanowi pewną barierę dla plemników. Powodzenia - aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidziaw Re: przegroda IP: 195.85.209.* 15.10.04, 10:33 no własnie, a mozesz polecić jakiegoś odpowiedniego lekarza i szpital czy tez klinike Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: przegroda IP: *.neostrada.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 16:46 hmm, nie bardzo. Ja miałam operację w Centrum Onkologii. Ale skoro lekarz gienkolog Cię kieruje, to powinien powiedzieć gdzie powinnaś się zgłosić. Wogóle jeśli pracuje w jakimś szpitalu to powinien tam Cię skierowac i sam przeprowadzić zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś