monisia801 03.11.04, 14:05 Wiem ze brzmi to smiesznie, ale od paru dni mam sluz o zapachu cebuli. Dodam ze mnie nic nie piecze nie swedzi. Nie wiem co mam o tym myslec. Nie boire pigulek gdyz staram sie o dziecko. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilka Re: Sluz o zapachu cebuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.04, 14:38 moze za duzo jesz cebuli a to nie sluz ma odór cebuli tylko mocz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: Sluz o zapachu cebuli IP: *.kluczbork.sdi.tpnet.pl 03.11.04, 15:01 Ja pozostałabym przy określeniu "zapach" w odniesieniu do cebuli Zapach śluzu zmienia się w obecności spermy, więc może to to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mani Re: Sluz o zapachu cebuli IP: *.torun.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.04, 23:43 No właśnie. Ja mam to samo.Też nie swędzi, ani nie piecze.Cebuli dawno nie jadłam.Ze spermą też niestety dawno nie miałam kontaktu.Więc co to jest?????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barka Re: Sluz o zapachu cebuli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 09:17 Jest to pewnie twój własny charakterystyczny zapach .Niektórzy mówią o tym zapachu "korzenny".Ja nazwałabym to feromonami. Kobieta tak jak i męszczyzna pachnie w okolicach intymnych dosyć sfoiście. Na twój osobniczy zapach, na pewno ma wpływ dieta jak i poziom poszczególnych hormonów, no i faza cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś