Gość: oliwka IP: *.autocom.pl 03.01.05, 12:37 BY ZNIKLO.PROSZE O RADE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniutka11 Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:01 Mi pomaga witamina B Complex. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: man Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.01.05, 15:54 Do smarowania może być Clotrimazolum krem oraz maść Tormentiol. Niektórym pomaga maść zrobiona z rozkruszonych tabletek vit. B2 oraz kremu Nivea (tego zwykłego niebieskiego)lub Bambino. Doustnie vit. B compositum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:38 Na zajady jest bardzo dobra maść Chlorochinaldin ,tyleże jest na receptę ale może jak poprosisz to Ci sprzedadzą .Postaraj się bo naprawdę jest super,mój mąz często ma tę przypadłość i właśnie ta masć ze wszystkich innych stosowana okazała się najlepsza .Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 19:55 ja brałam kosmiczne dawki wit. B complex i do tego bakterie w preparatach typu Lacidofil czy Lakcid w czasie kilkutygodniowej kuracji antybiotykiem.. i efektu nie było żadnego.. dopiero po zakończeniu antybiotyku zajady tak jak się nagle pojawiły tak nagle zniknęły.. mimo wszystko radzę spróbować witaminki B + jakiś preparat z bakteriami (albo kefirki, jogurty) - może pomoże Odpowiedz Link Zgłoś