Dodaj do ulubionych

"ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ?????

IP: *.autocom.pl 03.01.05, 12:37
BY ZNIKLO.PROSZE O RADE.
Obserwuj wątek
    • Gość: aniutka11 Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 13:01
      Mi pomaga witamina B Complex.
      • Gość: man Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 03.01.05, 15:54
        Do smarowania może być Clotrimazolum krem oraz maść Tormentiol. Niektórym
        pomaga maść zrobiona z rozkruszonych tabletek vit. B2 oraz kremu Nivea (tego
        zwykłego niebieskiego)lub Bambino. Doustnie vit. B compositum.
        • Gość: Ania Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.01.05, 19:38
          Na zajady jest bardzo dobra maść Chlorochinaldin ,tyleże jest na receptę ale
          może jak poprosisz to Ci sprzedadzą .Postaraj się bo naprawdę jest super,mój
          mąz często ma tę przypadłość i właśnie ta masć ze wszystkich innych stosowana
          okazała się najlepsza .Pozdrawiam
          • Gość: kobietka Re: "ZAJADY" --POMOCY--- CO Z TYM ZROBIC ????? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 03.01.05, 19:55
            ja brałam kosmiczne dawki wit. B complex i do tego bakterie w preparatach typu Lacidofil czy Lakcid w czasie kilkutygodniowej kuracji antybiotykiem..

i efektu nie było żadnego.. dopiero po zakończeniu antybiotyku zajady tak jak się nagle pojawiły tak nagle zniknęły..

mimo wszystko radzę spróbować witaminki B + jakiś preparat z bakteriami (albo kefirki, jogurty) - może pomoże

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka