Gość: kala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.05, 20:53 jestem w 34 tygodniu ciazy i mam objawy cholestazy czy ktos mial cholestaze i Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magda Re: cholestaza IP: *.chello.pl 09.02.05, 21:05 ja miałam od 30 tygodnia ciązy, położyli mnie do szpitala i leżałam już tam do samego porodu ! A jakie masz wyniki prób watrobowych ? Odpowiedz Link Zgłoś
iga.ma Re: cholestaza 10.02.05, 08:54 Witaj, w obu ciążach przechodziłam cholestaze, dzieciaczki są teraz zdrowe, a ja po dwóch cesarkach jeśli jesteś zainteresowana tym tematem to mozesz poczytać na forum "ciąża i poród" wpisz w wyszukiwarke, pamiętam ze sporo mam wypowiadało się w tej kwestii Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mila.pl Re: cholestaza 10.02.05, 14:50 Cześć Iga proszę cię o jakieś namiary na szpital i lekarza które prowadziły ci cholestazę. Ja niestety straciłam swoje dziecko i teraz szukam namiarów na kogoś konkratenego (lekarza, szpital) którzy zajeli by się kiedyś moją ciąże w której pojawiłaby się ta okropna choroba. Proszę o kontak na tym forum. lub na kamisia62@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mila.pl Re: cholestaza 10.02.05, 14:54 Magda bardzo cięproszę o namiary na szpital i lekarza którzy prowadzili twoją ciążę. Ja miałam cholestazę rok temu i skończyła się tragicznie dla mnie i mojego dziecka, ponieważ straciłam synka. Teraz na przyszłość szukam konkretnych,kompetentnych lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś