Gość: witaminka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.05, 17:54 Czym mogą być spowodowane bóle głowy po zażyciu magnezu ? czy rzeczywiście te bóle mogą mieć związek z zażywaniem tego preparatu ? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ola Re: magnez IP: 211.26.102.* 13.06.05, 01:56 to dobre pytanie bo ja zazywam magnez i tez jakby mnie glowa czesciej bolala 2 dni temu odstawilam i zobaczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: renka Re: magnez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.05, 07:43 czy Ktoś wie coś na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
venus22 Re: magnez 13.06.05, 08:25 Tak moze bolec, dlaczego tak sie dzieje nie wiem, bo w zasadzie magnez pomaga na bole glowy w migrenie, ale zdarza sie na niektorych dziala odwrotnie, zamiast byc lepiej to glowa boli.. Venus Odpowiedz Link Zgłoś
medelain Re: magnez 13.06.05, 09:21 Jeżeli chodzi o magnez to trzeba pamiętać, że nalezy pić przez rurke (jeżeli stosujesz magzez rozpuszczalny - ponoć lepiej przyswajalny) dlatego ze niszczy szkliwo zębów. A po drugie po skończeniu opakowania konieczna jest przerwa w stosowaniu. Zalecana przerwa musi miec swoje przyczyny. Odpowiedz Link Zgłoś