Gość: Koala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.05, 22:59 Mam pytanko, jakiej grubości macie endometrium??? ja mam 8 mm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: Endometrium 14.06.05, 08:03 Przez cały cykl???? Przecież jego grubość sie stale zmienia, po co to pytanie? Jeszcze bym rozumiała, jeśli podajesz w konkretnej fazie, ale tak, to nie ma sensu, a jeśli w kwestii zaciążenia, to polecam odpowiednie fora, znajdziesz coś w pomocnych linkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ula28 Re: Endometrium 19.06.05, 23:26 moje endometrium wynosi 14 mm - jestem tuż po badaniu Usg - trochę sie martwię, bo wedlug mojego lekarza powinno być znacznie mniejsze. W marcu urodziłam dziecko (miałam cesarskie cięcie), karmię piersią - czy jego grubość jest prawidłowa? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Endometrium 19.06.05, 23:37 ja przy opóźniającej się miesiączce miałam 11 mm. może zbliża ci się okres, wróciły cykle płodne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Endometrium IP: *.acn.waw.pl 19.06.05, 23:45 na początku cyklu po menstruacji 2-3mm,potem rośnie około owu.7-13 i rośnie do następnek @ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betti22 Re: Endometrium IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 21:51 ja w 16dc mialam 10mm to chyba dobrze?czy to wlasnie endometrium decyduje czu byl okres owulacji?mysle ze przy takiej endom,moge spokojnie zajsc w ciaze? orientuje sie tu ktoras z pan???? Odpowiedz Link Zgłoś