stokrotka44444 06.07.05, 21:35 od 2 miesiecy biore Harmonet i znacznie przytulam>>a raczej mozna powiedziec,ze "spuchlam".jest to bardzo niepozadany skutek i jestem ciekawa czy zdarzylo sie to juz ktorejs z Was? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewa Re: antykoncepcja-Harmonet IP: *.jtb.pl / 195.150.178.* 06.07.05, 23:01 Brałam Harmonet przez blisko półtora roku. Nie przytyłam ani kilograma, ale za to: przez cały ten okres miałam chroniczne zaparcia, pod koniec brania - plamienie przez cały miesiąc oraz skłonności do depresji, pesymistycznych myśli.. o spadku libido do 0 nie wspomnę. Po odstawieniu pigułek, w ciągu miesiąca wszystko wróciło do normy. Już nie używam żadych. Reakcja zależy pewnie od indywidualnego organizmu. Pozdrawiam Cię gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: troja Re: antykoncepcja-Harmonet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.05, 12:18 Ja też brałam Harmonet - 2 lata i odstawiłam bo miałam stany depresyjne i spadek libido do zera. Nie przytułam, ani nie spuchłam, za to pojawiły mi się żylaki. Powtórzę za przedmówczynią - jest to sprawa bardzo indywidualna. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś