Dodaj do ulubionych

piersi a ciaza

IP: *.echo.com.pl 18.09.01, 09:38
Czy nabrzmiałe i tkliwe piersi po spodziewanym terminie miesiączki(juz 4 dni
po) mogą być pierwszym oznakiem ciąży? Bardzo chciałabym żeby tak było,ale
zastanawiam się,czy nie moze być to związane po prostu z przesunięciem się
terminu miesiączki, choć od pół roku miałam zawsze regularnie jak w zegarku...

Obserwuj wątek
    • Gość: Mysz Re: piersi a ciaza IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 09:43
      To najbardzie "typowy" znak, że możesz być w ciązy. Biegnij po test i daj znac
      jaki wynik.
      Pozdrawiam
      • Gość: iwona Re: piersi a ciaza IP: *.echo.com.pl 18.09.01, 09:47
        dzięki że szybko odpisałaś! Boję się tego testu, bo robiłam już w poprzednich
        dwóch miesiącach i nic, no ale wtedy dostawałam miesiaczkę na czas a testy
        robiłam przed terminem...
        Więc jest szansa! Oczywiście że dam znaćwink
      • Gość: iwona Re: piersi a ciaza IP: *.echo.com.pl 18.09.01, 10:46
        Gość portalu: Mysz napisał(a):

Wynik ok!!!!!!!!!!!!! Co ja mam teraz robić? Umówiłam się do mojego ginekologa,
        żeby potwierdzić!! Ale się cieszęwink Choć pewno za wcześnie,co?

• Gość: Mysz Re: piersi a ciaza IP: *.acn.waw.pl 18.09.01, 10:57
          Nwet nie wiesz jak Ci zazdroszczę. Ja musze jeszcze trochę poczekac na
          zrobienie testu. Nie minął jeszcze tydzien od ewentualnego zapłodnienia. Od
          kiedy obserwowałas te zmiany na piersiach? Bo ja jeszcze niczego nadzwyczajnego
          nie obserwujęsad
          • Gość: k Re: piersi a ciaza IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 18.09.01, 11:08
            Ja tez mam od paru dni tkliwe piersi ale biore tabletki antykonc.Co to moze
            byc????
            • Gość: Emi Re: piersi a ciaza IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 11:13
              Gratulacje Iwona - mogę sobie tylko wyobrazić Twoje szczęście ... też bym
              szalała z radości.
              Ja także próbuję i teraz jestem na etapie czekania - do miesiączki jeszcze 9
              dni czyli cała wieczność.
              Zobserwowałam jednak dziwnie płynny śluz, którego nie widziałam w poprzednim
              cyklu, czy miałaś coś podobnego ??? - wypytuję już o wszystkie objawy, ale
              chyba rozumiesz.
              • Gość: iwona Re: piersi a ciaza IP: *.echo.com.pl 18.09.01, 11:35
                emi,
                Niestety bylam tak zabiegana,ze tylko piersi udalo mi sie zauwazyc- bolaly
                bardzo bardzo. Ale z moich doswiadczen bardzo niewielkich wynika, ze nie warto
                sie starac. Przez dwa miesiace uwazalismy, staralismy sie, robilma testy
                owulacyjne i nic, a teraz w trakcie przeprowadzki, ganiajac z pracy do domu,
                mieszkajac koatek u tesciow i zobacz co sie stalowink))
                Trzymam kciuki i zapomnijcie o tym- to wtedy zajdziesz. Daj znac!
                iwona
          • Gość: iwona Re: piersi a ciaza IP: *.echo.com.pl 18.09.01, 11:24
            tak dopiero od terminu miesiączki- więc jeszcze masz chwilkę.
            Jak sie staraliśmy to nie wychodziło a jak zapomnieliśmy ze mam zajść to wtedy
            nie dostałam miesiaczki bolały mnie piersi tak na dwa dni przed spodziewana i
            do teraz- czyli 4 dzien po terminie. Nie wierzyłam,że jestem, chciałam się
            jeszcze łudzic ,że jestem do zrobienia testu a ty mnie pogoniłas i dzięki i
            bardzo za to!!!! nie martw się- jak się nie będziesz starać wtedy wyjdziewink
            • monika.antepowicz Re: piersi a ciaza 20.09.01, 21:03
              zauwazyłam, że czesto pierwszymi subiektywnymi objawami ciąży, jeszcze przed
              spodziewaną miesiączką- jest zmęczenie(przychodzisz z pracy i sprawiasz sobie
              krótką drzemkę mimo, że nigdy tego nie nrobisz lub bolą piersi>M
              • Gość: Anusia Re: piersi a ciaza IP: *.sympatico.ca 20.09.01, 21:07
                mnie jeszcze przed spodziewana miesiaczka bardzo bolaly piersi , bardziej niz
                zwykle i czulam tak jakby czasem jakies uklucie w brzuchu, ale myslalam ze moge
                byc w ciazy wiec sie tym nie martwilam , i rzeczywiscie jestem w 8 czy 9
                tygodniu ciazy, piersi nadal bola , sa strasznie wrazliwe i czasem w nocy jak
                sie zle uloze to sie z bolu piersi budze, pozdrawiam wszystkie starajace sie
                kobietki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka