Gość: liliana IP: *.coig.pl 18.08.05, 13:08 hej, jakie moga byc przyczyny braku okresu od 2 miesięcy? Ciąża wykluczona, brak zmian jesli chodzi o odzywianie, pozdrawiam forumowiczki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
martta_k Re: brak okresu 18.08.05, 13:11 poczekaj wyciągne karty i ci wywróże czemu nie masz okresu idż lepiej do lekarza, może zrobila ci sie cysta na jajniku, może masz zaburzenia hormonalne, poza tym brak okresu może mieć nawet w przyszlości fatalne skutki - więc lepiej nie czekaj Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: brak okresu 18.08.05, 13:12 hej naprawde nie czytałaś nigdy zadnej ksiązki o zdrowiu kobiety? - stres - zmiana klimatu - choroby i lekarstwa - w każdym razie - lekarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ili Re: brak okresu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 13:14 Możliwe, że przyczyną może być stres i to niekoniecznie silny.. albo zmiana klimatu.. niektórym okres się opóźnia, niektórym przyspiesza. Może być wiele czynnikow, które na to wpływają, bo jest to sprawa indywisualna każdego organizmu.. Ja też kiedyś nie miałam dokladnie 2 m-ce i panikowałam nieziemsko, że jestem w ciąży..zrobiłam tes- wyszedł negatywnie, i dwa dni później dstałam okres.. Nic się nie martw (skoro wykluczasz ciążę), jak zechce sam przyjdzie. Przynajmniej tak mi się wydaje..wiadomo, czekać w nieskończoność też nie można. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: brak okresu 18.08.05, 14:32 Gość portalu: ili napisał(a): Nic się nie martw (skoro wykluczasz ciążę), jak zechce sam przyjdzie. o rany... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitti Re: brak okresu IP: *.kig.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 14:29 idz do lekarza, koniecznie Odpowiedz Link Zgłoś