ula76 23.09.05, 14:59 mam podejrzenie endometriozy... Czy to cos naprawde powaznego?Jakie niesie za soba konsekwencje?Czy dlugo trzeba leczyc?Prosze o odpowiedz.pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: Endometrioza.. 23.09.05, 15:02 www.resmedica.pl/ffxart2004.html szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=endometrioza Odpowiedz Link Zgłoś
ja-sarenka Re: Endometrioza.. 26.10.05, 11:14 witam..podciągam ten watek. Może więcej osób wypowie się na ten temat, może ekspert? Mam endometrium 6,4 cm na 4,4, oczywiscie rośnie.Dostałam skierowanie do szpitala na operację(laparoskopia na szczęście).I mam do was prosbę -opiszcie proszę jak wygląda ta operacja, ile byłyście w szpitalu, ile na zwolnieniu po operacji.Czy przed szpitalem brałyście antybiotyki(ja dostałam Metronidazol i Tarivid)I czy rzeczywiście da się to usunąć metodą laparoskopii.I czy nie odnawia się.Zresztą w ogóle mało wiem na temat tej torbieli(bo to jest rodzaj torbieli?), i nie ukrywam,że martwię się tym.Więc każda Wasza informacja, rada, wskazówka będzie dla mnie niezwykle cenna. Acha, jeszcze jedno-od ponad 2 lat brałam Mercilon.Czy mogł on mieć wpływ na rozwój tej choroby? Pozdrawiam I dzieki z góry j-s Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Endometrioza.. IP: 211.26.106.* 26.10.05, 11:34 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=33396 tu jest forum Odpowiedz Link Zgłoś