Gość: lili IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.01.06, 06:12 czesc o czym moga swiadczyc jasnobrazowe uplawy. Mam je od kilku dni najpierw myslalm ze to owulacja, ale tak dlugo????nie biore tabletek a dzis pojde chyba do gin... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niedoświadczona Re: brazowe uplawy IP: 62.111.139.* 27.01.06, 16:43 W trakcie owulacji śluz chyba powinien być biały bądź przeźroczysty!Daj znać co gin powiedział! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: brazowe uplawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.06, 17:25 Podczas owulacji może wystapic plamienie. To normalne. Ja miałam takie plamienia kilka razy w zyciu, trwały 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lili Re: brazowe uplawy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.01.06, 21:36 plamienia nadal sa!!! ale bylam u gin i okazalo sie ze w odebranych wynikach wzsylo ze mam bakterie...gin powiedziala ze to wlasnie ta bakteria moze powodowac uplawy...dostalam antybiotyk ochrone enterol i lactovaginal...zobaczymy wzielam 2 tabletki i jeszcze nie przeszlo! moze to nie przez bakterie?? Odpowiedz Link Zgłoś
gunda24 Re: brazowe uplawy 28.01.06, 22:11 Obowiązkowo Lili pisz co u Ciebie! Co to jakaś plaga :"brązowych upławów"?? Jestem w 13 dniu cyklu, więc to może owulacja? Nie mam dolegliwości bólowych, nic nie swędzi, nic nie piecze. Jeśli nie przejdzie za 2-3 dni idę do gin. W swoim życiu miałam podobne ze 3 razy, więc mam nadzieję,że to to samo Odpowiedz Link Zgłoś