Gość: Wera IP: 82.160.42.* 12.02.06, 18:27 mam pytanie: czy są jakieś tabletki antykoncepcyjne, które mogą spowodować powiększenie piersi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agatka_to_ja Re: tabletki anty. 12.02.06, 18:33 Kolejna, ktora chce powiekszyc sobie piersi tabletkami - TABLETKI ANTYKONCEPCYJNE NIE SA NA "POROST" PIERSI! Jednym po tabletkach powiekszaja sie piersi, innym nie.. i nie zalezy to od MARKI czy NAZWY tabletek tylko od INDYWIDUALNEJ reakcji organizmu kobiety. Wiec jezeli ktos ci napisze, ze np. po Yasmin urosly jej piersi, to nie znaczy ze u ciebie tez tak bedzie.. i nie lec od razu do lekarza po recepte tylko zastanow sie, czy warto faszerowac sie hormonami tylko po to, zeby miec wieksze "wypelnienie" w staniku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: tabletki anty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.06, 18:35 pytasz z nadzieją? i dlatego chcesz brać pigułki? Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: tabletki anty. 12.02.06, 18:38 acha.. i bardzo czesto kobietom po tabletkach rosna nie tylko piersi... ale i tyleczek i brzuch i uda... nie da sie pokierowac hormonami, zeby "szly w piersi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dtg Re: tabletki anty. IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.02.06, 20:00 Lo rany, a moze dziewczyna ma zamiar brac i przy okazji troche powiekszyc piersi NO I CO Z TEGO? Mnie sie powiekszyly po cilescie, ale po ok. 5 miesiacach brania dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: tabletki anty. 13.02.06, 09:14 mnie się nieznacznie powiększyły, ale tak bolały, że syczałam nawet schodząć po schodach. nie było mowy o dotknięciu ich. Odpowiedz Link Zgłoś