Dodaj do ulubionych

boję się

IP: 80.48.227.* 26.04.06, 19:25
Przez dwa lata nie byłam u ginekloga, nie mam po prostu zadnych problemow,
nic mi nie boli, miesiączuję regularnie, ale teraz chyba jestem w ciąży i
muszę iść do lekarza, bardzo boje się że coś będzie nie tak. Czy ktoś może
zna jakieś choroby kobiece, które przebiegają bez objawów i jakichś
dolegliwości? Proszę o odpowiedź, dzieki, pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: gregrolka Re: boję się IP: *.worldcom.ch 26.04.06, 19:28
      o kurcze....ja myslalam, ze ja jestem panikara i stworzona do wymyslania sobie
      chorob ale ty mniec hyba przebijasz!!!! przestan wymyslac i ciesz sie
      malenstwemwink ja w ciazy zawsze przed wizyta tak sie stresowalam, ze w
      gabinecie mialam cisnienie do 140, ale chorob sobie nie wymyslalam,mialalm
      tylko jedna schize- toxoplazmoza, ale Tobie chyba nie powinnam tego pisacwink
      Wyluzuj!
      • Gość: mila Re: boję się IP: 80.48.227.* 26.04.06, 19:33
        Dziek za pocieszenie, ale sama rozumiesz, skoro tez czasem panikujesz, po
        prostu nie cierpnię chodzić do lekarzy ( chociaż w pierwszej ciąży uwielbiałam-
        szczególnie USG), a poza tym teraz jest tyle dziwnych chorób... Czasem człowiek
        żyje sobie w nieświadomości ic mu nie dolega, idzie na kontrolne badania do
        pracy i okazuje się, że ma np raka- tak było z moim znajomym, ale nieważne,
        może masz rację, nie będę już smęcić, pozdrawiam.
        • Gość: gregrolka Re: boję się IP: *.worldcom.ch 26.04.06, 19:56
          nie smeciszwink najlepiej nie zagladaj tu juz wiecej. Zaraz Ci ktos pewnie
          naisze o jakiejs chorobie bez obajawow i zaczniesz sie stresowoac, i po co? ja
          przez dlugi czas po porodzie nie swirowalam tzn nic nie wymyslalalm, za bradzo
          bylam zajeta malnstwem. Ostatnio mam juz wiecej czasu no i znowu wymyslam, tzn
          nie jestem jakims swirem zeby nie bylo ale zawsze sie martwie na zapas. W
          ostatnim czasie mialam plamy na skorze i mimo, ze mnie lekarka przekonywala, ze
          to egzema to ja sie balam ze to bielactwowink Jak to mi przeszlo zaczelam sie
          zamartwiac ze mi dretwieja plecy, oczywiscie poczytalam co nieco i jak nic
          stwardnienie, tfu tfu..., okazalo sie, ze przeslo jak tylko przestalam dzwigac
          wozek po schodach. No i teraz nowy problem, mam plamki przed oczami (mozesz
          poczytac mojego posta) oczywsice dopiero jak przeczytalam co to takiego jest to
          zaczelam widzeic ich wiecej i wiecej no i sie zamartwiamwink Ale sie rozpisalam;-
          ) Dlatego lepiej nie czytaj o mozliwych chorobach, im mniej sie wie i ma
          mniejsza wyobraznie w tej materii tym lepiejwink
    • Gość: zuza Re: boję się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.06, 20:05
      przepraszam, ale ja kompletnie nie rozumiem tego postu
      wolisz chorobę od ciązy?
      czy zakładasz, ze lekarz na pewno znajdzie jakąś chorobę?
      czy mamy ci od razu wymyśleć kilka chorób, które na pewno masz, żebyś nie była
      zaskoczona?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka