Gość: histeryczja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:00 co to wlaściwe znaczy? b.prosze o odp Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maialina1 Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 21:11 Moze zajrzyj do jakiegos slownika, sprawdz pod haslami: zsuwac sie - prezerwatywa - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryczka Re: zsunięta prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:16 ejze...nie pytałam o wyjasnienie słow ..ale zjawiska , jak to wyglada - keidy sie stwierdza ze jest zsunieta ,,zostaje w środku ?? Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 21:34 Jeśli takie słowa pisze dziewczyna podejrzewająca,że nasienie dostało się do jej dróg rodnych ma na myśli,że zsunęła się całkowicie,badź na tyle,że wylałał się z niej płyn. Jeśli takie słowa wypowiada facet ma on na myśli to samo co ta dziewczyna,bądź to,że prezerwatywa podwija (roluje) mu się/na 'nim'. Różnica jest taka,że kobieta może nie poczuć tego co mężczyzna,więc to podzieliłam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryczka Re: zsunięta prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:49 otóz jestem taką koietą własnie, która ma podejrzenia ...tego rodzju.. zaobserwowałam nianowicie,,,ze przzerwatywa była nieco wyzej a potem troche sie zsuneła ..na tyle ,,,ze (ze pozwole sobie na obrazowy opis ) najpierw bylą widać jej koncówkę ...a po kilku ruchach (kiedy byl w środku) i teraz targają mną wątpliwosci czy cos sie mogło wylać ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryczka Re: zsunięta prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 21:51 a po kilku ruchach tej koncówki nie było widac (tytułem uzupoelnienia to pisze ) Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 21:57 Twój nick wskazywał na obawy Teraz masz pare możliwości: po 1: skonsultować te spostrzeżenia z partnerem, po 2: sprawdzić czy były to dni płodne i: a. pójść do lekarza po Postinor, b. zaryzykować i olać sprawę. Z jednej strony możesz zajść w ciążę,a z drugiej strony rozregulować sobie układ hormonalny,ale mieć pewność,że w ciążę nie zajdziesz. Życzę Ci powodzenia. Oto pare linków do kalendarzyków,które mogą ułatwić Ci obliczenia: www.populus.eu.org/~populus/kal.html kobieta.interia.pl/rodzina/kalendarz_intymny www.zoom.idg.pl/ftp/pc_365/Kalendarzyk%205.9.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: zsunięta prezerwatywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:00 uzycie postinoru nie daje 100% pewnosci, ze w ciaze sie nie zajdzie! i postinor bywa zawodny!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 22:04 Bywa-ale w tym wypadku nie mamy pewności czy doszło do dostania sie nasienia do pochwy,tak więc równie dobrze i bez niego sie mogłoby obejść. Im szybciej zareaguje tym większe szanse,że sie powiedzie. Ponoc w przeciągu 12 godzin szanse wynoszą ponad 90%. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 22:01 Gość portalu: histeryczka napisał(a): > > > a po kilku ruchach tej koncówki nie było widac (tytułem > uzupoelnienia to pisze ) To nie, nie zsunela sie tak zebys zaszla w ciaze. Tak kawaleczek to (chyba) zawsze sie zsuwa. Taki kawalek, znaczy, ze nie widac tej obwodki. Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 21:40 Gość portalu: histeryczka napisał(a): > > > ejze...nie pytałam o wyjasnienie słow ..ale zjawiska , jak to wyglada > - > keidy sie stwierdza ze jest zsunieta ,,zostaje w środku ?? Tak, zostaje w srodku, niestety, zdarza sie. Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 21:47 Oj malinko,ale jak jest zsunięta to nie zawsze zostaje w środku-przecież nie zawsze zsunie się do końca,nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 22:00 No, mi sie raz zdarzylo i byla w srodku Ale oczywiscie moze sie tak zdarzyc ze sobie zostanie "w pol drogi". Natomiast prezerwatywa ktora zsuwa sie z czlonka we wzwodzie podczas gdy nie ociera sie on o scianki pochwy ani o nic (bo sobie jest na zewnatrz) to chyba rzadkosc. Jednak troche ta gumka trzyma ) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 22:05 Uspokoje cie do reszty: gdyby bylo tak ze prezerwatywa zaczela sie zeslizgiwac z czlonka, to ona po drodze nie ma o co sie zatrzymac, wiec przy kolejnych paru potarciach zsunela by sie do konca. Natomast z tego co ja kojarze to zawsze jest tak ze tej otoczki nie widac. Widzisz ja zaraz na poczatku a potem nie, ale to chyba dlatego ze po poczatkowej fazie penetracja odbywa sie troche glebiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryczka Re: zsunięta prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:19 dziękuje za rady w miomi wypadku prezerwatywa była zabezpieczeniem dodatkowym bo biore tabletki ... i tak sobie mysle zwe skori w piatek byłam u lekarza (kontrola ) było Usg dopochwowe - pecherzyków nie było - piatkową i sobotnia zazyłam ...to chyab moge miec spokojny wieczór niedzielny???? (jednyna rzecz jaka mnie niepokoi to to ze pierwszy raz od dlugiego czasu po tabletkach zjadałam obfity posiłek..a ze źródła schiz sa rozne...to zastanwiam sie nad tym czy to mogło wpłynąć ) Odpowiedz Link Zgłoś
maialina1 Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 22:22 Gość portalu: histeryczka napisał(a): > > > dziękuje za rady > > w miomi wypadku prezerwatywa była zabezpieczeniem dodatkowym bo biore > tabletki ... > > No to nick sobie faktycznie wybralas idealny! Odpowiedz Link Zgłoś
f_emmefatale Re: zsunięta prezerwatywa 07.05.06, 22:47 Eeeeeeeeeeeeeeeeee tam. To nie ma obaw! Śpij spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: histeryczka Re: zsunięta prezerwatywa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:51 dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Re: zsunięta prezerwatywa 08.05.06, 10:36 Ty nie dziękuj tylko powiedz temu swojemu ogierowi żeby sobie mniejsze prezerwatywy kupował i nie szpanował przed kioskarką. Odpowiedz Link Zgłoś