dolcia24 09.01.03, 18:12 Która z Was stosowała te tabletki? Jak je tolerowałyście? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agul1 Re: RIGEVIDON 10.01.03, 10:05 dolcia24 napisała: > Która z Was stosowała te tabletki? Jak je tolerowałyście? Ja stosowałam, jakieś 10 lat temu - nie sądziłam, że jeszcze ktoś je przepisuje!! Dlaczego dostałaś akurat rigevidon, przecież one mają dość dużą dawkę hormonów w porównaniu do nowoczesnych pigułek.. Mi się rigevidon oraz gravistat kojarzą baaardzo źle - bóle głowy, straszne krwawienia w czasie cyklu itp.. Odpowiedz Link Zgłoś
dolcia24 Re: RIGEVIDON 10.01.03, 16:29 Mam cystę na jajniku i dlatego pani doktor przpisała mi na 3 miesiące Rigevidon. Zobaczymy czy pomoże... Odpowiedz Link Zgłoś
arvena Re: RIGEVIDON 10.01.03, 18:43 ja je brałam 3 lata temu i tolerowałam je bardzo dobrze... ale mają dużą dawkę hormonów (podobno) Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: RIGEVIDON 11.01.03, 21:17 Ja je bralam jakies 10 lat temu i tolerowalam je bardzo dobrze, ale to sa przestarzale leki. Czy jestes pewna, ze powinnas je brac? Moze skonultuj to jeszcze z jakims lekarzem? Odpowiedz Link Zgłoś