Gość: pepiczka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 17:56 możecie mi powiedzieć czy jak się idzie na pierwszą wizytę do gina czy od razu robią cytologię czy potrzebne jest jakieś skierowanie? a jak to wygląda jak się idzie prywatnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: cytologia IP: *.54.18.196.telsat.wroc.pl 23.06.06, 18:16 Mój ginekolog robi zawsze na pierwszej wizycie, nie płaci się dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepiczka Re: cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 18:27 ale państwowo? Odpowiedz Link Zgłoś
korlewna Re: cytologia 23.06.06, 19:07 Panstwowo masz zapewnioną cytologie za darmo!! Tylko powiedz lekarzowi, kiedy poprzednio miałas robione to badanie. A jesli nie miałas nigdy to na pewno od razu pobierze wymaz, albo da Ci skierowanie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elfia Re: cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 20:49 Jak będzie kazał ci płacić (podczas wizyty na fundusz) zmień gina, bo żeruje na nieświadomości pacjentek i poinformuj NFZ o tym jak postępuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie88 Re: cytologia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 22:35 ja chodzilam do ginekologa i ani razu nie wspolmniala, dopiero po pol roku poprosilam o cytologie. lekarz z przychodni powinnien ci zrobic za darmo!!!badanie,powinnien cie poinf tez kiedy masz przyjsc, mnie obowiazala tygodniowa wstrzemezliwosc seksualna przed badaniem, ale roznie to lekarze mowia.ja na wyniki czekalam 14 dni. Odpowiedz Link Zgłoś