herbaciana1 04.08.06, 13:10 mam pytanie czy grzybicy pochwy mogą towarzyszyć bóle brzucha/jajników? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Alicja Re: grzybicaa-bóle brzucha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.06, 14:45 u mnie grzybice wykryło ostatnio badanie, nie miałam objawów ale kiedys tam dawniej miałam białe upławy i pieczenie, nie bolał mnie brzuch Odpowiedz Link Zgłoś
searena Re: grzybicaa-bóle brzucha 04.08.06, 17:39 Nie wydaje mi się. Od samej grzybicy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iselle Re: grzybicaa-bóle brzucha 04.08.06, 17:44 Ależ może, jeśli gdzybica zajdzie daleko. Mnie bolał i lekarka też o to pytała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ragnarok Re: grzybicaa-bóle brzucha IP: *.stg.pl 05.08.06, 01:10 Mnie przy infekcji bakteryjnej dokuczały bóle brzucha. Ginekolog potwierdził, że to z powodu tej infekcji i dał mi jakiś silniejszy lek. Wydaje mi się, że przy grzybicy może być podobnie. Odpowiedz Link Zgłoś
eriga Re: grzybicaa-bóle brzucha 05.08.06, 07:29 Ja przy bgzybicy odczuwałam kłucie tak jakby jajników. Po wyleczeniu grzybicy przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś