fraida 29.08.06, 23:11 jestem absolutnie nie w temacie. chcialabym dowiedziec sie od Was jakie badania nalezy zrobic zeby wykryc ewentualna candidę. (dodam ze mam rozne objawy). czy to jest badanie krwi?? czy jakies inne? z gory dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zebra Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 00:53 ale infekcje czego podejrzewasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraida Re: proszę o pomoc-candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:06 wszystkiego bo mam: -nawracające infekcje pochwy -chroniczny kaszel i katar -chroniczne zapalenie spojowek -chroniczne zmęczenie (pare rzeczy moglabym jeszcze wymienic niestety..slyszalam ze to moze byc candida tylko nie wiem jak to sprawdzic) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 01:13 zatem pewnie bedzie to: -wymaz z pochwy - wymaz z gardla - wymaz z oka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fraida Re: proszę o pomoc-candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:24 dziekuje za odpowiedz ale co na przyklad z przewleklym zmeczeniem czy stanami depresyjnymi? to podobno tez moga byc objawy candidy. przepraszam za ignorancję ale mozna np. zrobic badanie krwi na candide w organizmie tak w ogole? czy przewlekle zmeczenie moze byc wynikiem candidy w gardle czy pochwie i jak to wylecze to poczuje sie lepiej?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 01:32 jak najbardziej mozna wykonac badanie krwi na obecnosc antygenow Candida mysle ze oslabienie, zmeczenie mina z duzym prawdopodobienstwem jesli kuracja sie powiedzie ciagle, przewelekle infekcje moga doprowadzic do znacznego oslabienia funkcji calego organizmu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zebra2 Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 01:34 wykonaj badanie krwi na obcenosc antygenow lub przeciwcial przeciw antygenom Candida, to powinno wyjasnic sprawe Odpowiedz Link Zgłoś
fraida Re: proszę o pomoc-candida 30.08.06, 01:37 bardzo dziekuje za odpowiedz i wyjasnienia Odpowiedz Link Zgłoś