Dodaj do ulubionych

proszę o pomoc-candida

29.08.06, 23:11
jestem absolutnie nie w temacie. chcialabym dowiedziec sie od Was jakie
badania nalezy zrobic zeby wykryc ewentualna candidę. (dodam ze mam rozne
objawy). czy to jest badanie krwi?? czy jakies inne? z gory dziekuje za pomocsmile
Obserwuj wątek
    • Gość: zebra Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 00:53
      ale infekcje czego podejrzewasz?
      • Gość: fraida Re: proszę o pomoc-candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:06
        wszystkiegowink bo mam:
        -nawracające infekcje pochwy
        -chroniczny kaszel i katar
        -chroniczne zapalenie spojowek
        -chroniczne zmęczenie
        (pare rzeczy moglabym jeszcze wymienic niestety..slyszalam ze to moze byc
        candida tylko nie wiem jak to sprawdzic)
        • Gość: zebra Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 01:13
          zatem pewnie bedzie to:
          -wymaz z pochwy
          - wymaz z gardla
          - wymaz z oka
          • Gość: fraida Re: proszę o pomoc-candida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 01:24
            dziekuje za odpowiedz
            ale co na przyklad z przewleklym zmeczeniem czy stanami depresyjnymi? to podobno
            tez moga byc objawy candidy. przepraszam za ignorancję ale mozna np. zrobic
            badanie krwi na candide w organizmie tak w ogole? czy przewlekle zmeczenie moze
            byc wynikiem candidy w gardle czy pochwie i jak to wylecze to poczuje sie lepiej??
            • Gość: zebra Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 01:32
              jak najbardziej mozna wykonac badanie krwi na obecnosc antygenow Candida

mysle ze oslabienie, zmeczenie mina z duzym prawdopodobienstwem jesli kuracja
              sie powiedzie
              ciagle, przewelekle infekcje moga doprowadzic do znacznego oslabienia funkcji
              calego organizmu

• Gość: zebra2 Re: proszę o pomoc-candida IP: *.core.lanet.net.pl 30.08.06, 01:34
                wykonaj badanie krwi na obcenosc antygenow lub przeciwcial przeciw antygenom
                Candida, to powinno wyjasnic sprawe
                • fraida Re: proszę o pomoc-candida 30.08.06, 01:37
                  bardzo dziekuje za odpowiedz i wyjasnieniasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka